![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 885 Pomógł: 463 Dołączył: 3.10.2009 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Zauważyłem, że nie można przeczytać tematu PHP: Jak sprawdzić aktualnie ustawioną Stronę startową w dziale: Po stronie przeglądarki > JavaScript Jest to prawdopodobnie spowodowane tym, że w adresie występuje dwukropek, co może być interpretowane jako definicja użytego protokołu. Po najechaniu na odnośnik w statusie przeglądarki widać, że url zaczyna się od Cytat php: i pewnie stąd ten problem. Chodzi o ten temat Jak widać została ucięta kluczowa część http://forum.php.pl/ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ edit żeby nie nabijać postów od razu zgłoszę drugi problem z forum. Miejsce: komunikat o kontroli antyfloodowej, tam pod spodem są linki. Klik w odnośnik Kontakt z administratorem forum i błąd: Cytat Błąd: uncaught exception: [Exception... "Failure" nsresult: "0x80004005 (NS_ERROR_FAILURE)" location: "JS frame :: http://forum.php.pl/nowe_posty.html :: contact_admin :: line 321" data: no] (konsola błędów, Firefox 3.6.6, Debian) Ten post edytował darko 30.06.2010, 22:14:11 -------------------- Nie pomagam na pw, tylko forum.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Admin Techniczny Grupa: Administratorzy Postów: 2 071 Pomógł: 93 Dołączył: 5.07.2005 Skąd: Olsztyn ![]() |
first done, 2 zostawiam sobie na rano
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 885 Pomógł: 463 Dołączył: 3.10.2009 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
I jak to drugie?
![]() -------------------- Nie pomagam na pw, tylko forum.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Admin Techniczny Grupa: Administratorzy Postów: 2 071 Pomógł: 93 Dołączył: 5.07.2005 Skąd: Olsztyn ![]() |
doczytałem sie ze to chyba blad firefoxa bo na wszystkich przegladarkach działa... zreszta co w kodzie
moze byc nie działającego? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 575 Pomógł: 299 Dołączył: 26.03.2009 Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
U mnie nie pojawia się błąd pod FF 3.6.6
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
U mnie pojawia się dokładnie:
Cytat Błąd: uncaught exception: [Exception... "Failure" nsresult: "0x80004005 (NS_ERROR_FAILURE)" location: "JS frame :: http://forum.php.pl/nowe_posty.html :: contact_admin :: line 321" data: no] -------------------- Nie pomagam na pw, tylko forum.
|
|
|
![]()
|
|
hm własnie mi sie przypomnialo masz firebuga i jakies dodatki do niego? to zapewne ich wina (głupi dopiero mi sie przypomnialo) przynajmniej u mnie to ktorys z addonow firebuga lubi niszczyc js w co poniektórych skryptach
![]() |
|
|
![]()
|
|
Mam Firebuga. Ok dzięki za info.
Ten post edytował darko 6.07.2010, 23:21:56 -------------------- Nie pomagam na pw, tylko forum.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 21:46 |