![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 157 Pomógł: 0 Dołączył: 11.07.2009 Skąd: root Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Błędy:
Kod Warning: file_get_contents(styles/templates/index.html): failed to open stream: Permission denied in /home/r9s/public_html/news/style.php on line 20 Warning: fopen(styles/cache/index.php): failed to open stream: Permission denied in /home/r9s/public_html/news/functions.php on line 113 Warning: fwrite() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/r9s/public_html/news/functions.php on line 114 Warning: fclose() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/r9s/public_html/news/functions.php on line 115 Warning: chmod(): Permission denied in /home/r9s/public_html/news/style.php on line 66 Warning: include(styles/cache/index.php): failed to open stream: Permission denied in /home/r9s/public_html/news/style.php on line 68 Warning: include(): Failed opening 'styles/cache/index.php' for inclusion (include_path='.:/usr/share/php:/usr/share/pear') in /home/r9s/public_html/news/style.php on line 68 Wszystkie pliki / foldery mają ustawione chmody na 777 więc nie wiem czemu nie działa. safe_mod = off. Dodatkowo w terminalu (używam Ubuntu) wszystko pięknie działa, tylko Apache coś odwala :\ |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 23 Pomógł: 4 Dołączył: 30.01.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mimo wszystko, spróbuj jeszcze na folder główny z aplikacją przykładowo:
Kod /var/www z poziomu terminala wbij: Kod sudo chmod 777 -R /var/www U mnie, mimo 777 też często występują jakieś dziwactwa, ale to pomaga... może Tobie też pomoże (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 157 Pomógł: 0 Dołączył: 11.07.2009 Skąd: root Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Mimo wszystko, spróbuj jeszcze na folder główny z aplikacją przykładowo: Kod /var/www z poziomu terminala wbij: Kod sudo chmod 777 -R /var/www U mnie, mimo 777 też często występują jakieś dziwactwa, ale to pomaga... może Tobie też pomoże (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Niestety nie działa :\ |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 309 Pomógł: 56 Dołączył: 3.11.2006 Skąd: Gliwice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jeżeli tworzyłeś pliki jako root być może nie masz praw.
1. ls -l nazwa_skryptu.php i zobacz kto jest właścicielem 2. spróbuj zmienić grupę (pol. chgrp) i właściciela (pol. chown) |
|
|
![]()
|
|
Te pliki miałem na dysku. PRzeniosłem je na pendrive, sformatowałem dysk (miałem swoje powody) i znowu zrzuciłem na dysk i teraz nie działają. Utworzyłem je jako zwykły user.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 13:51 |