![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 7 Pomógł: 0 Dołączył: 29.06.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a wiec mam cos takiego
function qq(){ var x = document.location.pathname="/life.php"; x.onload = pisz(); } i chodzi o to zeby po zakonczonym ladowaniu strony wykonało mi kolejną funkcje |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 8 989 Pomógł: 1550 Dołączył: 8.08.2008 Skąd: Słupsk/Gdańsk ![]() |
Nie możesz w ten sposób podpiąć zdarzenia onload na strone ładowaną w ten sposób. W następnej stronie musisz użyć window.onload
Poza tym to co wyskrobałeś to nawet nie wiadomo co to jest. Przypisujesz onload do stringa? Ten post edytował wookieb 30.06.2010, 09:46:22 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 7 Pomógł: 0 Dołączył: 29.06.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie możesz w ten sposób podpiąć zdarzenia onload na strone ładowaną w ten sposób. W następnej stronie musisz użyć window.onload Poza tym to co wyskrobałeś to nawet nie wiadomo co to jest. Przypisujesz onload do stringa? ja jestem bardzo początkującym ;p mugł bys mi wytumaczyć jak należy to zrobić zeby po zakończonym ładowaniu strony wykonała mi sie funkcja?? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 340 Pomógł: 542 Dołączył: 15.01.2006 Skąd: Olsztyn/Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Poczytaj o zdarzeniach onLoad i jak się je stosuje to będziesz wiedział. Chyba że za każdym razem będziesz inną funkcję wywołać po przejściu na nową stronę.
-------------------- I'm so fast that last night I turned off the light switch in my hotel room and was in bed before the room was dark - Muhammad Ali.
Peg jeżeli chcesz uprawiać sex to dzieci muszą wyjść, a jeżeli chcesz żeby był dobry ty też musisz wyjść - Al Bundy. QueryBuilder, Mootools.net, bbcradio1::MistaJam http://www.phpbench.com/ |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 748 Pomógł: 388 Dołączył: 21.08.2009 Skąd: Gdynia Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
użyj jquery ready()
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 8 989 Pomógł: 1550 Dołączył: 8.08.2008 Skąd: Słupsk/Gdańsk ![]() |
użyj jquery ready() I jeszcze lightboxa (ze scriptacoulusa) niech zassa. A nóż się przyda... Ten post edytował wookieb 30.06.2010, 10:36:47 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 748 Pomógł: 388 Dołączył: 21.08.2009 Skąd: Gdynia Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 4 362 Pomógł: 714 Dołączył: 12.02.2009 Skąd: Jak się położę tak leżę :D ![]() |
tehaha... Nie załapałeś sarkazmu
![]() ![]() -------------------- Najpierw był manual... Jeśli tam nie zawarto słów mądrości to zapytaj wszechwiedzącego Google zadając mu własciwe pytania. A jeśli i on milczy to Twój problem nie istnieje :D
|
|
|
![]()
|
|
nie... ale wydaje mi się, że dla osoby bardzo początkującej łatwiej będzie korzystać z biblioteki jquery, zwłaszcza, że do każdej funkcji są od razu przykłady w dokumentacji i wszystko jest ładnie wytłumaczone
|
|
|
![]()
|
|
nie... ale wydaje mi się, że dla osoby bardzo początkującej łatwiej będzie korzystać z biblioteki jquery, Jeśli chcesz wymienić koło w samochodzie to też wykupujesz cały warsztat samochodowy? ![]() E tam po co warsztat. Osoba początkująca nie będzie umiała nim zarządzać. Odrazu cała firmę produkującą samochody wraz z odpowiednimi ludźmi. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
mugł by mi ktos napisac warunek funkcje czy cokolwiek zeby mi to działało
ze jesli ładowanie strony zakonczone wykonaj kolejna funkcje poniewaz szukam odpowidzi po forach google itp i nadal niewiem jak to zrobic ;/ |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 09:26 |