![]() ![]() |
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 239 Pomógł: 20 Dołączył: 19.02.2010 Ostrzeżenie: (0%)
|
Witam mam taki problem. Pobieram dane z postgresql mam 2 petle.
Petla pierwsza pobiera kontrahentow petla 2 pobiera wszystkie faktury niezaplacone przeterminowane dla danego kontrahenta teraz kwestia jest taka czy da sie zrobic cos takiego ze po najechaniu myszka na dana pozycje dokumentu pokaza sie w wyskakującym okienku wszystkie zaplaty dla danej faktury. (Bo czasem zdarza sie ze faktura jest czezciowo zaplacona). Za ewetualne podpowiedzi serdeczne dzieki. Pozdrawiam (IMG:style_emoticons/default/winksmiley.jpg) Ten post edytował thek 29.06.2010, 11:44:06
Powód edycji: [thek]: Nie krzycz. Bo Cię uciszę :D
|
|
|
|
|
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 6 072 Pomógł: 861 Dołączył: 10.12.2003 Skąd: Dąbrowa Górnicza |
1. Nie wypaszczaj się - pisz małymi literami.
2. Tak, da się. Szukaj pod hasłem javascript tooltip. |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 239 Pomógł: 20 Dołączył: 19.02.2010 Ostrzeżenie: (0%)
|
1. Nie wypaszczaj się - pisz małymi literami. 2. Tak, da się. Szukaj pod hasłem javascript tooltip. nie moge juz zmienic wielkosci liter;) jak mam tagami oznakowac?? ale obiecuje poprawie sie juz na przyszlosc (IMG:style_emoticons/default/winksmiley.jpg)
Powód edycji: [thek]: I żeby mi to było ostatni raz :)
|
|
|
|
![]() ![]() |
|
Aktualny czas: 22.12.2025 - 23:23 |