![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 11 Pomógł: 0 Dołączył: 27.06.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Otóż mam taki problem. Pobrałem styl do phpbb i zainstalowałem. Styl ten posiadał swój własny banner no więc zmieniłem go na swój własny. No i teraz problem, gdy zmieniłem baner na nowy pod bannerem zniknęły opcje takie jak: wyloguj, zaloguj, rejestracja. Nie wiem jak zrobić żeby znowu te opcje się pojawiły. No i teraz drugie pytanie torche głupie. Jak mogę wejsć do źródła całej strony lub całego php, żeby tam sobie zmieniać w tym źródle, no wiadomo normalnie pisać komendy itp. Z góry dziękuję za odpowiedzi, pozdrawiam. Halo odpowie ktoś(IMG:style_emoticons/default/questionmark.gif) Ten post edytował bulterier 27.06.2010, 22:35:44 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 652 Pomógł: 47 Dołączył: 6.02.2010 Skąd: Radom Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Troche kreatywnosci.
Po 1 , wroc do starego bannera jak ty to nazywasz i zobacz czy ci powrocily opcje , bo watpie , ze jak podmieniles banner/logo to znikly opcje.Popatrz w stylach , a za menu jesli sie nie myle to cos w jezykach musisz popatrzyc w folderach , albo na google poszukaj a znajdziesz. Cytat No i teraz drugie pytanie torche głupie. Jak mogę wejsć do źródła całej strony lub całego php, żeby tam sobie zmieniać w tym źródle, no wiadomo normalnie pisać komendy itp. A tego nie rozumiem. Ten post edytował gigzorr 28.06.2010, 09:52:31 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 16:05 |