![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 27.06.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Potrzebuje skryptu który potrafił by zalogować sie na stronie, i kliknać w 4 przyciski. Jestem zielony w pisaniu skryptów. Ale gdyby mi ktoś podał jakiś szablon lub coś podobnego może bym sobie to przekształcił jakoś. Skrypt chciałbym dodać do CronJoba. Co 12 godzin. Było by takie coś możliwe? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 150 Pomógł: 6 Dołączył: 3.03.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Poczytaj o curlu
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 27.06.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ehhh... Nie chce mi się uczyć całego cUrl. PHP znam cieńko. Chciałbym żeby ktoś mi napisał szablon. Wydaje mi się ze nie powinno to dużo zająć.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Nieautoryzowani Postów: 2 249 Pomógł: 305 Dołączył: 2.10.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ehhh... Nie chce mi się uczyć całego cUrl. PHP znam cieńko. Chciałbym żeby ktoś mi napisał szablon. Wydaje mi się ze nie powinno to dużo zająć. lol. Naprawdę myslisz, że ktoś Ci to zrobi? Tobie sie nie chce? A nam ma się chcieć? LOL -------------------- Google knows the answer...
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 28 Pomógł: 3 Dołączył: 25.05.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
No słuchaj... Ktoś co umie to zrobić to zrobi. Ja nie umiem ani PHP ani tymbardziej cURL. Nie wiem skad u Ciebie ten "wybuch" śmiechu. Myślałem że ktoś mi pomoże. Od tego jest forum. No ale coż. Pomyliłem się. Dzięki.
Mogłem sie domyśleć ze o kase chodzi.. Ten post edytował matred154 27.06.2010, 13:27:50 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 6 072 Pomógł: 861 Dołączył: 10.12.2003 Skąd: Dąbrowa Górnicza ![]() |
Dokładnie tak, forum jest od pomagania. Żeby otrzymać pomoc należy wykazać nieco własnej inicjatywy. Ty czekasz na gotowca. W takim razie zapraszam do działu "Giełda ofert" - możesz tam opisać co chcesz otrzymać oraz jaką kwotę oferujesz za wykonanie.
|
|
|
![]()
|
|
Nie wiem czy jest to aż tak skomplikowany skrypt aby za niego płacić. BTW dzieki..
I nie wiem. Pewnie nie przeczytałeś dobrze. Chciałem podobnego szablonu, a nie gotowca. Ten post edytował matred154 27.06.2010, 13:31:41 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Nieautoryzowani Postów: 2 249 Pomógł: 305 Dołączył: 2.10.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie wiem czy jest to aż tak skomplikowany skrypt aby za niego płacić. BTW dzieki.. I nie wiem. Pewnie nie przeczytałeś dobrze. Chciałem podobnego szablonu, a nie gotowca. Nie jest? To się naucz, sobie napisz i ludziom gitary nie zawracaj. Tobie się nie chce? No to masz pecha, bo frajera nie znajdziesz. Idź na budowę i powiedz, żeby Ci murek postawili, bo Tobie się nie chce i nie chce Ci się uczyć. Jak opuchlizna z twarzy zejdzie to przyjdź i opowiedz o wrażeniach. -------------------- Google knows the answer...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 4 069 Pomógł: 497 Dołączył: 11.05.2007 Skąd: Warszawa ![]() |
Zamykam.
Jeśli autor uzna że jest w stanie za to zapłacić niech da odpowiednie ogłoszenie w giełdzie ofert. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 22.06.2025 - 17:51 |