![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 23 Pomógł: 0 Dołączył: 1.06.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Mam pytanie jak zrobić to aby po najechaniu kursorem na obrazek zmieniał się on na inny, np. Przed najechaniem: ![]() Po najechaniu: ![]() Proszę o szybką pomoc ! |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 294 Pomógł: 31 Dołączył: 2.04.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Arkusz styli:
tzw hover java script: tzw rollover -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 728 Pomógł: 76 Dołączył: 12.06.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zajęło mi to z 5 sekund CYK => http://porady.skryptoteka.pl/75,jak-utworz...t-rollover.html
-------------------- gry flash online
Dobry hosting i tanie odnowienia domen firma: masternet. Zarabianie bez wysiłku na domenach bez ruchu: prolink. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 28 Pomógł: 3 Dołączył: 25.05.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zajęło mi to z 5 sekund CYK => http://porady.skryptoteka.pl/75,jak-utworz...t-rollover.html Chyba się tego już nie używa, według mnie powinien użyć kodu css i wartości hover Tutaj opis |
|
|
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 23 Pomógł: 0 Dołączył: 1.06.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A jak zrobić to samo tylko zamiast najechania kursorem to co 3 sekundy ?
![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 389 Pomógł: 69 Dołączył: 26.04.2010 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A jak zrobić to samo tylko zamiast najechania kursorem to co 3 sekundy ? ![]() To nie lepiej zrobic animowany banner, a nie do takich glupot zaprzegac skrypty? setInterval('funkcja()', 3000) jak cos...gdzie 3000ms = 3sek. Ten post edytował kapuch 27.06.2010, 16:43:08 -------------------- Nie chce "Pomógł", aktualna ilość (69) w pełni mnie satysfakcjonuje :)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 248 Pomógł: 55 Dołączył: 1.06.2010 Skąd: mam to wiedzieć? Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ja wolę css.
Zawsze możesz zrobić animowane gif'y, jeden "duży" (jeden obrazek, a nie 2) gif oszczędzi Ci klopotu z "białym hover'em". -------------------- Łatwo jest być odważnym za murami własnego zamku.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 389 Pomógł: 69 Dołączył: 26.04.2010 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ale on chcial, zeby mu to migalo co 3 sek, wiec tutaj juz skrypcik wchodzi w gre, co dla mnie jest glupota.
Od tego mamy animowane gify. -------------------- Nie chce "Pomógł", aktualna ilość (69) w pełni mnie satysfakcjonuje :)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 02:20 |