![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 910 Pomógł: 44 Dołączył: 20.02.2008 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
Witam. Mam postawionego apache'a i tam inne rzeczy potrzebne do serwera www. Otóż potrzebuje zrobić na nim subdomeny. Wiem, że rozwiązało by to zakupienie domeny i przypisanie ale nie uśmiecha mi się wydawać kasę bez sensu. Czy istenieje jakaś możliwość przypisania subdomen? Nie znam się na tym za bardzo bo szczerze mówiąc nigdy się tym nie interesowałem. Proszę o pomoc i wyrozumiałość
Ten post edytował Mlodycompany 26.06.2010, 12:37:56 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Cytat Witam. Mam postawionego apache'a i tam inne rzeczy potrzebne do serwera www. Otóż potrzebuje zrobić na nim subdomeny. Wiem, że rozwiązało by to zakupienie domeny i przypisanie ale nie uśmiecha mi się wydawać kasę bez sensu. A tak trochę bardziej po polsku? Bo ja zrozumiałem, że potrzebujesz piłki, ale ona leży tam, gdzie jest. Konkretniej trochę... Tak naprawdę, to nie wiadomo, w czym masz problem. -------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 910 Pomógł: 44 Dołączył: 20.02.2008 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
no chce zrobić żebym miał subdomeny na localhoscie. Żeby każdy użytkownik miał przypisaną subdomene.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Cytat Żeby każdy użytkownik miał przypisaną subdomene. Masz na myśli, żeby na zewnątrz? -------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]()
|
|
nie chodzi mi o to że strona główna jest pod np. domena.pl i każdy użytkownik który się zarejestruje otrzymuje subdomene np. user.domena.pl.
|
|
|
![]()
|
|
Google: wildcard.
-------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 13:01 |