![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 149 Pomógł: 1 Dołączył: 22.02.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cześć.
Przepraszam za tytuł ale nie wiedziałem jak określić mój problem. dążę do tego żeby na stronie był formularz kontaktowy i był on pod linkiem strona.pl/index.php?act=form Mam taki kod :
Działa wszystko. Tylko problem w tym że ja chciałbym aby cały formularz był na... tak jakby nowej stronie, czystej, bo jak na razie jest wykonywany z resztą strony, wszystko sie miesza itp... Chodzi mi o efekt taki jak z tego :
Tyle że po zastosowaniu exit, nie wyświetla sie strona z głównego indexu ![]() Skrót: Strona >> Na stronie odnośnik do formularza kontaktowego >> przejście w nowe czyste okno z formularzem. PS: Ja zazwyczaj mam takie błahe pytanka ![]() Ten post edytował Maciek_#_& 25.06.2010, 04:15:46 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 495 Pomógł: 245 Dołączył: 1.07.2009 Skąd: Bydgoszcz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Przy case do wyswietlania forma zdefiniuj sobie jakas zmienna np. $i=1; a cala reszte strony, te elementy ktore nie maja sie wyswietlac z formem opatrz w
-------------------- Uśpieni przez system, wychowani przez media,
Karmieni zmysłami, próżnymi żądzami... -+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+- Jesteś zbyt leniwy, żeby się zarejestrować? Ja jestem zbyt leniwy aby Ci pomóc! -+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 207 Pomógł: 25 Dołączył: 16.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Lub jeśli nad tym include nie masz żadnego HTMLa, którego byś nie chciał i te exit ci załatwia sprawę z formularzem, ale psuje z indexem to zrób tak:
Ten post edytował paziek 25.06.2010, 11:22:12 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 149 Pomógł: 1 Dołączył: 22.02.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Przy case do wyswietlania forma zdefiniuj sobie jakas zmienna np. $i=1; a cala reszte strony, te elementy ktore nie maja sie wyswietlac z formem opatrz w Tak, ale ja nie mam html w echo tylko <?php ?> <html> ... |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 678 Pomógł: 124 Dołączył: 26.09.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie wiem czy to wydajne rozwiązanie, ale zawsze możesz zrobić tak:
Ten post edytował Blame 25.06.2010, 20:44:19 -------------------- Napisane z palca! <- to tak dla lansu ;)
FancyStudio.pl - Tworzenie Stron WWW w Oparciu o XHTML, CSS, JS, PHP i MySQL. Mój blog :: Portfolio Fotograficzne Igora Biedrawy |
|
|
![]()
|
|
tą zmienną z wartością w jakimś konkretnym miejscu wstawić ?
zrobiłem tak :
HTML ...
I pod linkiem strona.pl/index.php?act=form formularz sie poprawnie wyświetla, tzn, nie ma nic po za nim. Za to nie działa strona główna, biała strona ![]() Przy case do wyswietlania forma zdefiniuj sobie jakas zmienna np. $i=1; a cala reszte strony, te elementy ktore nie maja sie wyswietlac z formem opatrz w Prosiłbym dokładniej jeśli można, na jakimś przykładzie najlepiej ![]() Ten post edytował Maciek_#_& 12.07.2010, 01:59:35 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 25.07.2025 - 09:42 |