![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 42 Pomógł: 0 Dołączył: 8.05.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cześć mam duży plik index.php i mam problem z odczytem w html składnika z bazy danych pokaże jak to wygląda
index.php
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
No i konkretnie to z czym masz problem?
Zanim udzielisz odpowiedzi: Zastosuj się proszę do podanych tu porad: Temat: Jak poprawnie zada pytanie -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 42 Pomógł: 0 Dołączył: 8.05.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
i tak w formularzu html dokładnie w tej części
chcę dodać linijkę z tekstem pobieranym z mysql: próbowałem pod <a></a> podstawić:
tak się nie da ma ktoś może jakiś pomysł jak to z definiować ? nie bo nie zmieściłem nospor w jednym poście Ten post edytował milw0rm 24.06.2010, 15:42:22 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 728 Pomógł: 76 Dołączył: 12.06.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
1. Dodaj wyświetlanie błędów SQL
2. Próbowałeś to pytanie dać w bazie danych i zobaczyłeś co zwraca? -------------------- gry flash online
Dobry hosting i tanie odnowienia domen firma: masternet. Zarabianie bez wysiłku na domenach bez ruchu: prolink. |
|
|
![]()
|
|
Zrobiłem tak
no i zwraca mi NOTICE: Notice: Undefined index: submit in /home/terrory/public_html/Skrypty/Wirtualny/index.php on line 41 Notice: Undefined index: submit in /home/terrory/public_html/Skrypty/Wirtualny/index.php on line 84 Notice: Undefined index: msg in /home/terrory/public_html/Skrypty/Wirtualny/index.php on line 157 może ktoś ma inny pomysł na zamieszczenie tych danych ? Cytat: 2. Próbowałeś to pytanie dać w bazie danych i zobaczyłeś co zwraca? ODP: Ogólnie samo zapytanie jest po prawne wyświetla aktualny stan portfela to jest sprawdzone... i jeszcze jedno gdy tworze pytanie dokładnie tak:
Serwer zwraca mi błąd: You are not allowed to execute this file directly Ten post edytował milw0rm 26.06.2010, 06:15:01 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 229 Pomógł: 34 Dołączył: 7.12.2008 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Pewnie na początku pliku connect.php masz coś na kształt:
Widzę też, że w swoim index.php masz Sprawdź czy w pliku connect.php nazwa stałej w defined jest taka sama jak nazwa stałej w define w index.php. Ewentualnie czy nie ma w nich jakieś literówki. Jeżeli jest tak jak mówię, oznacza to, że nie masz dostępu do pliku connect.php, a co za tym idzie Twoj skrypt nie łączy się w ogóle z bazą (zakładam, że w connect.php masz polecenia mysql_connect ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam Ten post edytował zelu 26.06.2010, 07:05:52 |
|
|
![]()
|
|
na pewno się mylisz z tym że nie mam połączenia bo loguje mnie do panelu itp. Zaraz sprawdzę twoje sugestie zobaczymy czy coś pomoże
connect.php wygląda tak
Ten post edytował milw0rm 26.06.2010, 07:29:58 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 229 Pomógł: 34 Dołączył: 7.12.2008 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Gdy wywołujesz skrypt tak:
dostajesz "You are not allowed to execute this file directly", bo nie masz zdefiniowanego ![]() a co do samego zapytania. Daj dla pewności |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 11:27 |