![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 101 Pomógł: 1 Dołączył: 11.11.2008 Skąd: Kalisz Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Witam!
Ponieważ w tematyce AJAX jestem totalnie zielony poszukuję skryptu dzięki któremu będę mógł asynchronicznie wczytać dany plik PHP. Owy skrypt udało mi się odnaleźć: http://www.php.rk.edu.pl/w/p/ajax-i-pobier...trznych-plikow/ mam jednak mały problem. Chciałbym aby w czasie ładowania pliku PHP pokazywał się pasek ładowania (plik gif). Czy byłby ktoś skłonny spojrzeć na powyższy skrypt i podpowiedzić jak taki efekt uzyskać? Z góry dziękuję! -------------------- W poszukiwaniu rozwiązania problemu, najbardziej pomocna jest znajomość odpowiedzi.
Dla komputera nie ma rzeczy niemożliwych z wyjątkiem tych, których od niego wymagamy. Liczba osób w zespole programistycznym ma tendencje wzrastające, niezależnie od ilości pracy. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 150 Pomógł: 6 Dołączył: 3.03.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Z tego co wiem to tylko flash to oferuje.
Jak sie myle to prosze poprawić. Może w JS da sie - ale slabo znam js ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 Pomógł: 0 Dołączył: 28.04.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tak jak kolega wyżej napisał. Może się da... Nie wiem w jakim miałby ten pasek celu służyć ale z pewnością można by użyć czegoś takiego.
![]() -------------------- "Software is like sex: it's better when it's free." - Linus Torvalds
Chodź czasem warto skorzystać z komercyjnych rozwiązań [ nie chodzi tu o software ] |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 450 Pomógł: 84 Dołączył: 27.11.2008 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
how to create a stylish loading bar as gmail in javascript poszukaj tam
![]() Ten post edytował Quantum 25.06.2010, 07:08:32 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 150 Pomógł: 6 Dołączył: 3.03.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nice Wielkie dzieki
![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 101 Pomógł: 1 Dołączył: 11.11.2008 Skąd: Kalisz Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Tak jak kolega wyżej napisał. Może się da... Nie wiem w jakim miałby ten pasek celu służyć ale z pewnością można by użyć czegoś takiego. ![]() Dokładnie o coś takiego mi chodzi, tylko jak to wczepić w powyższy kod? ![]() -------------------- W poszukiwaniu rozwiązania problemu, najbardziej pomocna jest znajomość odpowiedzi.
Dla komputera nie ma rzeczy niemożliwych z wyjątkiem tych, których od niego wymagamy. Liczba osób w zespole programistycznym ma tendencje wzrastające, niezależnie od ilości pracy. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 450 Pomógł: 84 Dołączył: 27.11.2008 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ten post edytował Quantum 25.06.2010, 16:31:58 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 02:29 |