![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 82 Pomógł: 0 Dołączył: 14.09.2008 Skąd: Polska Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Otóż kiedy wchodzę sobie do phpmyadmina i klikam "przegladaj" to wyskakuje mi u góry taki oto bład
Cytat #1064 - You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near '' at line 2 Nigdy nie miałem z czymś takim problemu (bo i z mysql bawie sie od niedawna) i nie wiem jak temu zaradzić. Chodzi o to, ze phpmyadmin złym zapytaniem próbuje odczytać dane, czy to coś ja zepsułem, a jesli ja to jak mogę to naprawić?Będę bardzo wdzięczny za szybką pomoc. e: sorki, z pośpiechu poprawiłem błąd w FF na pierwszy sugerowany ![]() Ten post edytował Drav 22.06.2010, 12:57:58 -------------------- XHTML | CSS | PHP (Uczę się :D)
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Cytat zepsułam Cytat wdzięczny ![]() ps: przenosze -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 82 Pomógł: 0 Dołączył: 14.09.2008 Skąd: Polska Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wydaje mi się, że tematyka mojego pytania raczej pasuje do przedszkola, bo jest to (wydaje mi sie) dosyć banalny problem, który każdy, kto ma troszke obycia w mysql mógłby mi wytłumaczyć i zasugerowac jak mógłbym go naprawić, ale to tylko moja drobna uwaga, nie potraktuj tego jako krytykę, czy próby sprzeczania się
![]() -------------------- XHTML | CSS | PHP (Uczę się :D)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 8 989 Pomógł: 1550 Dołączył: 8.08.2008 Skąd: Słupsk/Gdańsk ![]() |
Próbowałeś reinstalować phpmyadmina?
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Nie, nawet nie wiem czy mam taką możliwość na tym serwerze. A nie ma jakiegoś innego, łatwego rozwiązania?
Dodam, ze tworzyć nowych tabeli także nie mogę Ten post edytował Drav 22.06.2010, 13:11:19 -------------------- XHTML | CSS | PHP (Uczę się :D)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 8 989 Pomógł: 1550 Dołączył: 8.08.2008 Skąd: Słupsk/Gdańsk ![]() |
No to nic nie zrobisz skoro ten błąd tworzy phpmyadmin sam z siebie a ty nie jesteś w stanie nawet tego zdebugować.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Czyli wina stoi po stronie programu, a nie mojej bazy?
-------------------- XHTML | CSS | PHP (Uczę się :D)
|
|
|
![]()
|
|
Jeżeli MASZ jakąś opcję przekonfigurowania bazy tak abyś mógł logować wszystkie zapytania przychodzące do serwera to wrzuć nam to zapytanie i będziemy myśleć.
Póki co wynika z tego, że phpmyadmin nawala -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Powiem szczerze, nie mam pojęcia czy mam taka możliwość, bo nie wiem jak to zrobić
![]() editL nic nie czaje, samo sie naprawiło ![]() Ten post edytował Drav 22.06.2010, 13:56:29 -------------------- XHTML | CSS | PHP (Uczę się :D)
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 17 Pomógł: 6 Dołączył: 11.11.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dla potomnych: należy wyczyścić cookie
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 01:38 |