![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 336 Pomógł: 0 Dołączył: 25.10.2006 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Witam
Nie wiem jak sobie poradzic otoz z takim problemem. Chce, aby np: inny tekst byl wyswietlany na stronie co 3 wpisy - rekordy, ale nie wiem jak to zrobic. Ponizej wkleilem jaki mam kod. Prosze o pomoc
Ten post edytował szczalpi 22.06.2010, 08:38:48 -------------------- Nieregulaminowa stopka usunieta
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Nieautoryzowani Postów: 2 249 Pomógł: 305 Dołączył: 2.10.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Szukaj => stronicowanie
Google.pl => php pagination Google.pl => php stronicowanie Nawet Ci się nie chciało poszukać przed napisałem posta... -------------------- Google knows the answer...
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 336 Pomógł: 0 Dołączył: 25.10.2006 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
nie wiem od czego zaczac, ale dzieki za podpowiedz
-------------------- Nieregulaminowa stopka usunieta
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Nieautoryzowani Postów: 2 249 Pomógł: 305 Dołączył: 2.10.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
nie wiem od czego zaczac, ale dzieki za podpowiedz Od poszukania? Poza tym, to nie są podpowiedzi, to są odpowiedzi. Jeśli myślisz, że ktoś to zrobi za Ciebie, to niestety, pomylisz się. Odpal Google, znajdź tutorial, zobacz na czym to polega i wtedy z problemami przychodź na forum. -------------------- Google knows the answer...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
@pedro, ale jemu chyba nie chodzi o stronicowanie. Przeczytaj dokładnie
![]() @szczalpi zwiększaj w petli zmienną $i a nastepnie: -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 885 Pomógł: 463 Dołączył: 3.10.2009 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jeśli co 3 rekordy, to spróbuj tak:
-------------------- Nie pomagam na pw, tylko forum.
|
|
|
![]()
|
|
@nospor: Użycie $_GET['page'] oraz limit w zapytaniu, a także
Cytat Chce, aby np: inny tekst byl wyswietlany na stronie co 3 wpisy raczej skłania mnie do stronicowania ![]() @down: Nie no, oczywiście, że użycie limit nie oznacza problemu ze stronicowaniem, ale jakoś tak mi się nasunęło na myśl. Z resztą, jak autor przyjdzie, to się dowiemy ![]() Ten post edytował pedro84 22.06.2010, 09:30:16 -------------------- Google knows the answer...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
No wlasnie tekst co przytoczyles to raczej sklania do tego co zaproponowalem ja i darko
![]() A to ze ktos juz uzywa LIMIT w zapytaniu, nie znaczy ze ma problem ze stronicowaniem ![]()
Powód edycji: [nospor]:
-------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 06:40 |