![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 67 Pomógł: 1 Dołączył: 31.03.2010 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Wiem, były już takie posty, lecz... było tam napisane jak uzyskać kody z ostatnich 7 dni, a nie z tego tygodnia (może być przez PHP).
Chciałbym mieć także możliwość kliknięcia w poprzednią datę i wtedy otwierałby się spoiler (najlepiej w JS). W ogóle da się coś takiego zrobić? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 885 Pomógł: 463 Dołączył: 3.10.2009 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/questionmark.gif) ale o co chodzi (IMG:style_emoticons/default/questionmark.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Nieautoryzowani Postów: 2 249 Pomógł: 305 Dołączył: 2.10.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dobra, niech ktoś to przetłumaczy, bo widać kolega ma problemy z językiem polskim?
Może tak dotrze: Could you be so nice and post it in Polish as it's Polish based board? / Potresti essere così gentile e scriverlo in polacco? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 67 Pomógł: 1 Dołączył: 31.03.2010 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/questionmark.gif) ale o co chodzi (IMG:style_emoticons/default/questionmark.gif) Mam stronkę z aktualnościami z tego tygodnia (a nie z ostatnich 7 dni!) Wyciąganie rekordów zrobione w PHP, rekordy umieszczone są w MySQL. Jest na niej możliwość kliknięcia w przycisk POPRZEDNI TYDZIEN i wyświetlają się rekordy z poprzedniego tygodnia. A to już najlepiej w JavaScript. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 471 Pomógł: 89 Dołączył: 29.07.2008 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
możliwosc jest
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 885 Pomógł: 463 Dołączył: 3.10.2009 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam stronkę z aktualnościami z tego tygodnia (a nie z ostatnich 7 dni!) Wyciąganie rekordów zrobione w PHP, rekordy umieszczone są w MySQL. Jest na niej możliwość kliknięcia w przycisk POPRZEDNI TYDZIEN i wyświetlają się rekordy z poprzedniego tygodnia. A to już najlepiej w JavaScript. 1. nie krzycz 2. tu nie ma jasnowidzów (albo się nie ujawniają, ale raczej nie ma) 3. opisz dokładnie swój problem, podając strukturę bazy, problematyczne zapytanie i/lub kod php, podaj np. link do strony. Człowieku, nawet gdyby ktokolwiek chciałby Ci pomóc, to zastanów się czy umożliwiasz udzielenie sobie takiej pomocy. Skąd mamy wiedzieć, o co Ci chodzi. To żeby już nie nabijać postów gorąco proszę najpierw przeczytaj przyklejony temat - jak poprawnie zadać pytanie? Ten post edytował darko 21.06.2010, 15:31:56 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Nieautoryzowani Postów: 2 249 Pomógł: 305 Dołączył: 2.10.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Mam stronkę z aktualnościami z tego tygodnia (a nie z ostatnich 7 dni!) Wyciąganie rekordów zrobione w PHP, rekordy umieszczone są w MySQL. Jest na niej możliwość kliknięcia w przycisk POPRZEDNI TYDZIEN i wyświetlają się rekordy z poprzedniego tygodnia. A to już najlepiej w JavaScript. @Szymoneks12: Czy Ty byłbyś w stanie cokolwiek na to odpowiedzieć. Człowieku... @spawnm: Sorry, ale otworzyłem kartę i zanim napisałem post darko już napisał (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Aczkolwiek, mea culpa. Ten post edytował pedro84 21.06.2010, 15:33:58 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 4 069 Pomógł: 497 Dołączył: 11.05.2007 Skąd: Warszawa ![]() |
Panowie , bez zbędnego nabijania postów proszę.
@Szymoneks12 na przyszłość opisuj dokładniej problem + pokaż kod jak próbowałeś. |
|
|
![]()
|
|
Chodzi o to, że mam stronkę z newsami.
Wszystko jest OK. Lecz chcę, aby na tej stronie wyświetlały się wpisy z tygodnia, który trwa teraz. W tym celu używam instrukcji:
Niestety instrukcja ta wyświetla newsy z ostatnich 7 dni, a nie z tygodnia, który trwa teraz. Chciałbym także, aby był link, który bez przeładowywania strony (np. w JavaScript) wyświetla newsy z poprzedniego tygodnia. Nie wiem jak coś takiego zrobić ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Jest już jasne? Przepraszam za tamte (i być może tą?) niejasne wypowiedzi. EDIT: Tak "spokojnie" przeczytałem moje poprzednie odpowiedzi i rzeczywiście są niejasne. Przepraszam za nie. Ten post edytował Szymoneks12 21.06.2010, 17:47:07 |
|
|
![]()
|
|
Teraz już wiadomo, o co chodzi. Proponuję coś w tym stylu:
Ten post edytował darko 21.06.2010, 18:12:31 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 781 Pomógł: 256 Dołączył: 29.06.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 08:36 |