![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 54 Pomógł: 0 Dołączył: 22.01.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Chcę wyświetlać wyniki od najnowszego do najstarszego i napisałem taki oto kod:
//dalsze instrukcje i wyświetlanie Ale otrzymuję błąd: Kod Warning: mysql_fetch_array(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /sciezka/skrypt.php on line 10 Pisze że linia 10, ale zawsze tak pisze a okazuje się że błąd jest w zapytaniu. Jak usunę to "ORDER BY data DESC" to błędów nie ma, ale wyniki wyświetlają się w kolejności od najstarszego, a tak nie może być. Pomoże ktoś? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 476 Pomógł: 1306 Dołączył: 6.08.2006 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Treść błędu (mysql_error)?
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 54 Pomógł: 0 Dołączył: 22.01.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A można prosić jakoś jaśniej? Tak na marginesie dodam że wyniki wyświetlają się od najstarszego nawet jak mam ten order by i przed każdym wynikiem jest ten błąd.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 471 Pomógł: 89 Dołączył: 29.07.2008 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a wszedles na podana przez kolege strone manuala ?
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Zastosuj się proszę do podanych tu porad:
Temat: Jak poprawnie zada pytanie Masz tam między innymi napisane jak masz uzyc ten mysql_error() ci ci podano w poprzednim poscie |
|
|
![]()
|
|
Dzięki, już działa. Dopiero jak przeczytałem to "jak zadać pytanie" to zrozumiałem jak działa ta funkcja, a błąd polegał na tym że przez pomyłkę nie do tego zapytania dałem ten order.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 24.08.2025 - 22:31 |