![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 49 Pomógł: 0 Dołączył: 6.05.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Zrobiłem sobie niedawno skrypt na proste forum , o to on:
Wszystko ładnie działa: lista jest,jak się kliknie dany wątek się wyświetla ale: 1.Nie działa mi kasowanie wątku na którym się jest. Gdzie jest błąd? 2.Oraz jeżeli napiszę obojętnie co po tym kodzie na wyświetlanie listy wątków, no to ten napis jest hiperłączem. PYTANIA: Jak zamknąć wyświetlanie listy że pod listą będzie można normalnie wyświetlić tekst który jest zwykłym tekstem a nie hiperłączem?? Jak zrobić usuwanie wątku który aktualnie oglądamy? Z góry wielkie dzięki za pomoc. ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 420 Pomógł: 44 Dołączył: 22.10.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Masz tak
A w formularzu do wysyłania nie przekazujesz zmiennej z numerem wątku musisz dodać ją do parametrów -------------------- Sztuką jest widzieć to czego nie widać.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 49 Pomógł: 0 Dołączył: 6.05.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 420 Pomógł: 44 Dołączył: 22.10.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jak już to tak
-------------------- Sztuką jest widzieć to czego nie widać.
|
|
|
![]()
|
|
Nie działa...
![]()
|
|
|
![]()
|
|
daj sobie
i zobacz co ci pokazuje; -------------------- Sztuką jest widzieć to czego nie widać.
|
|
|
![]()
|
|
Poco $dwazapytanie??
Przecież nigdzie nie mam takiej zmiennej teraz mam taki kod i tez nie działa:
jak zrobie: echo ($nr) ; i jeżeli jestem na jakimś poście noto wyśiwetla mi poprawny numer. Ale czemu nie kasuje?? Może być tez tak że dlatego że właśnie oglądał to?? |
|
|
![]()
|
|
daj tak i powiedz co ci wyświetla Ten post edytował patryczakowy 18.06.2010, 19:36:04 -------------------- Sztuką jest widzieć to czego nie widać.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 135 Pomógł: 158 Dołączył: 19.03.2009 Skąd: Toruń Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Debugowałeś skrypt używasz notatnika czy edytora ?
|
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
czyli zmienna numer istnieje tylko pewnie masz coś w zapytaniu skopane może nazwa kolumny ale ja stawiam na te apostrofy lub na konstrukcje bazy
|
|
|
![]()
|
|
Teraz mam tak i nic.
Działa;P |
|
|
![]()
|
|
to działa czy nie?
|
|
|
![]()
|
|
Działa tylko jest jeszcze jeden problem.... zostaje takie coś:
, , Porpostu z bazy zostaje usuniętę ale na liście są 2 przecinki. Czyli np: pRZED USUNIĘCIEM: Tytuł ![]() ![]() pO USUNIĘCIU , , Ale z bazy danych usuwa.. czyli jak mam usunąć te 2 przecinki?? Kod do wczytywania listy wątków:
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 30.06.2025 - 10:51 |