![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 19 Pomógł: 0 Dołączył: 28.08.2004 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Czy jest możliwość podglądu danych przesyłanych w tablicy $_POST z poziomu przeglądarki? Chodzmi mi o to, ze chcialbym zobaczyc co znajduje sie w $_POST przesylanym przezjakas strone www. Próbowałem wyłuskać to z poziomu html (formularz) jednakcos jest nie tak, bo po wstawieniu jakichs wartosci cURLem i przeslaniu je na dana strone, dostaje błąd. Tzn zawartość zmiennej po przetworzeniu cURLem to strona wynikowa z błędem..
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Firebug?
-------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Opiekunowie Postów: 3 855 Pomógł: 317 Dołączył: 4.01.2005 Skąd: że ![]() |
Użyj skryptu php:
Ten post edytował Kshyhoo 17.06.2010, 19:43:36 -------------------- Jak poprawnie zadać pytanie | Jak poprawnie zatytułować wątek
Najczęstsze błędy | Błędy E_NOTICE | PHP FAQ | FAQ PHPedia | SQL-Injection | Logowanie i sesje | Hashowanie haseł | Server - od czego zacząć ? | Manual PHP Alternatywne Forum dla Ekspertów Nie pomagam na PW, nie mam GG |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 19 Pomógł: 0 Dołączył: 28.08.2004 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
wyraznie napisalem ze chodzi o "obcą" strone www, nie moją. sprawe rozwiazalem inaczej - skopiowalem kod html formularza i przesłałem go sobie na swoim serwerze i wlasnie wspomnianym printem wyswietlilem tablice. problem jest teraz inny.. wysylajac ta tablice cURLem do tej obcej strony, zostaje to odrzucone - Object moved to here i niestety nie umiem sobie z tym poradzic. Przeszukalem tez forum ale nic specjalnego nie znalazlem. Jakies pomysly? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 25 Pomógł: 3 Dołączył: 5.08.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
moze live http headers?
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 207 Pomógł: 18 Dołączył: 12.04.2009 Skąd: Rypin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
firebug jako dodatek do przeglądarki Mozilla Firefox - Firebug dodaje do Firefoksa bogactwo narzędzi programistycznych. Można edytować, analizować kod oraz monitorować CSS, HTML i JavaScript bezpośrednio na dowolnej stronie internetowej…
włączasz wszystkie panele i w zakładce "Sieć" masz wyświetlone przesyłane dane metodą POST i GET |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 12.06.2025 - 10:54 |