![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 31 Pomógł: 0 Dołączył: 17.03.2004 Skąd: Teresin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jak to zrobić:
Chcę, aby Gość ze swojego komputera wysyłał swoje zdjęcie przez pośrednictwo mojej strony www na konkretny e-mail. Próbowałem coś takiego: <br>Zdjęcie: <input type="file" size=35 name="obraz"> i zamiast zdjęcia, przysłało mi ścieżkę do tego zdjęcia: "C:Documents and SettingsWłaścicielMoje dokumentyMoje obrazyScan fotoewa3.jpg" Szukałem trochę w forum, ale nie znalazłem inspiracji ![]() -------------------- pmrn.niepokalanow.pl
Pogotowie Modlitewne - zapraszam! |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 445 Pomógł: 0 Dołączył: 21.12.2003 Skąd: Tomaszów Lubelski Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
To kwestia nagłówków funkcji mail.
[php:1:d8a5b53dd5]<?php mail($do, $temat, $naglowki); ?>[/php:1:d8a5b53dd5] :arrow: Manulal: mail() -------------------- Don't worry, be happy!
Gadu-Gadu: 1687784 Darmowe komponenty na stronę WWW - licznik księga gości shoutbox chat kalendarz data godzina imieniny IP host przeglądarka odwiedzającego ankieta sonda |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 223 Pomógł: 1 Dołączył: -- Skąd: Rogożnik /K-ce/ Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Radziłbym użyć wyszukiwarki, bo gotowy kod jest gdzieś na tym forum - o ile się nie myle to sam go tu dodałem. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 31 Pomógł: 0 Dołączył: 17.03.2004 Skąd: Teresin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No nic - dzięki za porady. Jestem za cienki w te "klocki". Przeglądnąłem kilka kodów o podobnym problemie... i nic nie jarzę. W "Manualu" nic nie znalazłem, co by mi zasugerowało rozwiązanie problemu...
No cóż... Może jak gdzieś kiedyś więcej się poduczę, to sobie z tym wysyłaniem obrazków poradzę. -------------------- pmrn.niepokalanow.pl
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 223 Pomógł: 1 Dołączył: -- Skąd: Rogożnik /K-ce/ Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Szkoda tylko, że wyszukiwarka to takie skomplikowane narzędzie ![]() http://forum.php.pl/viewtopic.php?t=14762 |
|
|
![]()
|
|
Dzięki! Znalazłem http://forum.php.pl/viewtopic.php?t=14762 już wcześniej.
Szkoda, że to wysyłanie obrazków nie może być jakieś prostsze... Pewnie to ze względów bezpieczeństwa takie zawiłe. ![]() Na serwerze, z którego korzystam, nie mogę używać komend "fopen". Jeśli nie da się inną drogą wysłać obrazka z kompa na wskazany adres emailowy, to sobie na razie dam spokój :? -------------------- pmrn.niepokalanow.pl
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 07:49 |