![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 12 Pomógł: 0 Dołączył: 13.06.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam mam taki problem
http://img23.imageshack.us/img23/3053/34175922.jpg
może ktoś napisać jak mogę usunąć te echo co są na obrazku?? jak usuwam echo z kodu to mam błąd "Parse error: syntax error, unexpected '<' in D:\Program Files\WebServ\httpd\bmax\index2.php on line 8" |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 495 Pomógł: 245 Dołączył: 1.07.2009 Skąd: Bydgoszcz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Kolego... forum to nie jest parser błędów. Podomykaj cudzysłowia lub nawiasy a będzie ok. Na końcu linijki 64 dodaj ';
W 102 dodaj echo' Ze 113 wywal echo" <?php Z php chyba nie masz zbyt dużego doświadczenia co? Bo to nie są nawet podstawowe błędy tylko kompletny brak znajomości superpodstaw. Ten post edytował sadistic_son 16.06.2010, 21:42:40 -------------------- Uśpieni przez system, wychowani przez media,
Karmieni zmysłami, próżnymi żądzami... -+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+- Jesteś zbyt leniwy, żeby się zarejestrować? Ja jestem zbyt leniwy aby Ci pomóc! -+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 664 Pomógł: 169 Dołączył: 8.01.2010 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zamień:
na: przecinki na kropki. Poza tym skąd ten pomysł, żeby całą stronę wypluć za pomocą echo? Jeszcze pozamykaj sobie wszystkie echa. Spójrz zresztą na kod, który wrzuciłeś i od razu rzuca się w oczy, w których miejscach. Ten post edytował bastard13 16.06.2010, 21:46:54 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 12 Pomógł: 0 Dołączył: 13.06.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
nie mam dopiero się uczę
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 4 362 Pomógł: 714 Dołączył: 12.02.2009 Skąd: Jak się położę tak leżę :D ![]() |
Zamiast przecinków zobacz czy kropki dadzą radę
![]() -------------------- Najpierw był manual... Jeśli tam nie zawarto słów mądrości to zapytaj wszechwiedzącego Google zadając mu własciwe pytania. A jeśli i on milczy to Twój problem nie istnieje :D
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 389 Pomógł: 69 Dołączył: 26.04.2010 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Kolego... forum to nie jest parser błędów. Podomykaj cudzysłowia lub nawiasy a będzie ok. Na końcu linijki 64 dodaj '; Ze 113 wywal echo" <?php Z php chyba nie masz zbyt dużego doświadczenia co? Bo to nie są nawet podstawowe błędy tylko kompletny brak znajomości superpodstaw. Dodam do tego brak w niektorych miejscach znacznikow poczatku i konca kodu php "<? ?>" Ogolnie masakra w tym kodzie, jesli go skopiowales z jakiegos miejsca, to zrob to ponownie - jesli nie znasz sie na PHP, to sam tego nie edytuj! Najlepiej wykasuj to w piz*** i skrobnij od nowa szablon html, skoro tylko to ci wystarczy - uwierz bedzie szybciej ![]() Ten post edytował kapuch 16.06.2010, 21:46:57 -------------------- Nie chce "Pomógł", aktualna ilość (69) w pełni mnie satysfakcjonuje :)
|
|
|
![]()
|
|
Dodam do tego brak w niektorych miejscach znacznikow poczatku i konca kodu php "<? ?>" Ogolnie masakra w tym kodzie, jesli go skopiowales z jakiegos miejsca, to zrob to ponownie - jesli nie znasz sie na PHP, to sam tego nie edytuj! Najlepiej wykasuj to w piz*** i skrobnij od nowa szablon html, skoro tylko to ci wystarczy - uwierz bedzie szybciej ![]() sam robiłem wszystko od podstaw troszkę z tutoriali troszkę z pamięci tzw cały kod HTML z głowy a php z tutoriali ale nie zostawię bo przecież można się uczyć na błędach aż w końcu coś wyjdzie a mi chodzi żeby właśnie się nauczyć PHP, Javascript, Ajax itp Poza tym skąd ten pomysł, żeby całą stronę wypluć za pomocą echo? ponieważ nie umiem inaczej a echo to pierwsza myśl która mi wpadła, jak można jeszcze wyświetlić stronę ? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 664 Pomógł: 169 Dołączył: 8.01.2010 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ano tak:
i dzięki temu wystrzegasz się na przyszłość takich problemów jakie masz teraz. Dodatkowo kod jest dużo bardziej przejrzysty, nawet dla ciebie:) -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 695 Pomógł: 65 Dołączył: 27.07.2009 Skąd: Y Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
wtdaje mi si ze jednak to nie Twoj skrypt po opisach , tagach. jeśli chcesz bbardzo poprzez echo wyświetlać to zrób tak: echo 'jakis tam kod'; do tego jeśli w zawartości chcesz wyświetlić jakąś zmienną robisz '.zmienna.' . nie echuj każdej linijki oddzilnie.
|
|
|
![]()
|
|
wtdaje mi si ze jednak to nie Twoj skrypt po opisach , tagach. jeśli chcesz bbardzo poprzez echo wyświetlać to zrób tak: echo 'jakis tam kod'; do tego jeśli w zawartości chcesz wyświetlić jakąś zmienną robisz '.zmienna.' . nie echuj każdej linijki oddzilnie. kod php robię z tutoriali ale jak się nauczę za jakiś rok, dwa to będę sam pisał, ok spróbuje |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 695 Pomógł: 65 Dołączył: 27.07.2009 Skąd: Y Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
tak sie przyjrzalem temu .. straszny pierdzielnik.. jk sie chcesz uczyc php zacznij od podstaw , nie ma sensu pchać na głęboką wode.. ps session raz się otwiera
![]() |
|
|
![]()
|
|
wtdaje mi si ze jednak to nie Twoj skrypt po opisach , tagach. jeśli chcesz bbardzo poprzez echo wyświetlać to zrób tak: echo 'jakis tam kod'; do tego jeśli w zawartości chcesz wyświetlić jakąś zmienną robisz '.zmienna.' . nie echuj każdej linijki oddzilnie. dzięki pomogło ![]() ![]() Dobra dzięki za pomoc ![]() ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 02:58 |