![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 13 Pomógł: 0 Dołączył: 1.05.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Robie skrypt: petla przez elementy formularza i mam pewien problem.
Nie znam id pola gdzie wybiera sie z listy rozwijanej. Znam tylko id opcji ktora chce wybrac. Jak mozecie to pomozcie ![]() to jest kod jaki mam: Kod var elementy = document.forms[0].elements; elementy[0].value = 'jeden'; itd. Skrypt ten leci po koleji po polach formularza i uzupelnia je. Kod <div id="Selector" class="ssClosed"> <a href="#" id="Clicker" onclick="show(); return false;"> <span class="si">costam</span></a> <a href="#" onclick='select("AF", this); return false;'><span class="si">jeden</span></a> <a href="#" onclick='select("GB", this); return false;'><span class="si">dwa</span></a> <a href="#" onclick='select("CD", this); return false;'><span class="si">trzy</span></a> Wiem tyle ze: trzeba odnaleźć wybrany i wykonać zdarzenie kliknięcia na nim, oraz pobrać element document.getElementById('selector') i jego dzieci childNodes, a później poszukać wśród nich danego i zasymulować na nim kliknięcie. Czekam na pomoc wszelka. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 16.06.2025 - 21:31 |