![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 733 Pomógł: 4 Dołączył: 11.11.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Po raz kolejny piszę formularz wielopoziomowy tym razem jest pięć poziomów. Dwa pierwsze poziomy działają, lecz nie chce przejść do następnego. Mam pytanie czy muszę coś przesyłać pod hidden? Tak wyglądają trzy etapy:
Reszta jest tworzona tak samo. Czwarty: jeżeli istnieje post quiz to pokazuje czwarty poziom. Proszę o pomoc ![]() Ten post edytował adrianozo 16.06.2010, 19:49:20 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 655 Pomógł: 556 Dołączył: 17.03.2009 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nic w hidden, użyj po prostu sessions i tam zapisuj wszystko, na końcu będziesz miał jak na tacy ;]
Ten post edytował fifi209 16.06.2010, 18:57:38 -------------------- Zainteresowania: C#, PHP, JS, SQL, AJAX, XML, C dla AVR
Chętnie pomogę, lecz zanim napiszesz: Wujek Google , Manual PHP |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 733 Pomógł: 4 Dołączył: 11.11.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ale ja nie potrzebuje niczego przesyłać. Chcę tylko sprawdzić, czy poprzedni formularz został przesłany tj czy przycisk submit został wciśnięty
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 655 Pomógł: 556 Dołączył: 17.03.2009 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ale ja nie potrzebuje niczego przesyłać. Chcę tylko sprawdzić, czy poprzedni formularz został przesłany tj czy przycisk submit został wciśnięty A kazał Ci ktoś coś przesyłać? ;] Doradziłem tylko skorzystanie z sesji - jeżeli użyszkodnik wypełnił poprzedni to wyświetlasz kolejny i tak do końca ;] -------------------- Zainteresowania: C#, PHP, JS, SQL, AJAX, XML, C dla AVR
Chętnie pomogę, lecz zanim napiszesz: Wujek Google , Manual PHP |
|
|
![]()
|
|
Ja i sesje to nie najlepsze rozwiązanie
![]() Próbuje to zrobić tak, ale dalej to samo:
Ten post edytował adrianozo 16.06.2010, 19:48:22 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 495 Pomógł: 245 Dołączył: 1.07.2009 Skąd: Bydgoszcz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- Uśpieni przez system, wychowani przez media,
Karmieni zmysłami, próżnymi żądzami... -+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+- Jesteś zbyt leniwy, żeby się zarejestrować? Ja jestem zbyt leniwy aby Ci pomóc! -+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+- |
|
|
![]()
|
|
Jest prawie ok tylko jak już wejdę do trzeciego kroku i więcej pokazuje się i Akceptuj regulamin i to co ma się tam pokazać
KOD:
A da się zrobić tak, że wchodzę w rejestracje, która jest zrobiona $_GET i w index.php?page=rejestracja&krok=2 mam quiz jak mogę sprawdzić z jakiej strony przyszedł użytkownik i jeżeli przyszedł z index.php?page=rejestracja&krok=1 a wpiszę index.php?page=rejestracja&krok=5 to nie przejdzie tylko wyskoczy mu komunikat, że np nie akceptował regulaminu? Ten post edytował adrianozo 17.06.2010, 12:51:26 -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 16.06.2025 - 21:18 |