![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 7 Pomógł: 0 Dołączył: 3.06.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam taki kod (fragment):
<?print '<pre>'; $deeplink = '?sd=*1&ed=*30&sp=3&st=PA'; $data = $ep3gate->getPlainData($deeplink, true); //print_r($data); print '<li><a href="'.$data['V'][0]['url'].'">'.$data['V'][0]['htlRegion'].' od '.$data['V'][0]['minprice'].'</a></li>'; print '<li><a href="'.$data['V'][1]['url'].'">'.$data['V'][1]['htlRegion'].' od '.$data['V'][1]['minprice'].'</a></li>'; print '<li><a href="'.$data['V'][2]['url'].'">'.$data['V'][2]['htlRegion'].' od '.$data['V'][2]['minprice'].'</a></li>'; print '<li><a href="'.$data['V'][3]['url'].'">'.$data['V'][3]['htlRegion'].' od '.$data['V'][3]['minprice'].'</a></li>'; ?> Chciałbym aby zmienna "miniprice" wyświetlała się na czerwono i boldem. Ponadto na końcu chciałbym dodać tekst "zł" (bez dodatkowego formatowania. Pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Dużo chciałbyś.
1) Uzywaj bbcode 2) Kolor tekstu toż to html - same podstawy. pierwszy lepszy kurs html ci to powie 3) dopisać na koncu zł? No to dopisz. nie umiesz na koncu wstawić tekstu "zł"? 4) przenosze -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 7 Pomógł: 0 Dołączył: 3.06.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
WQ HTMLu wiem jak to zrobić, ale nie wiem jak to "przypisać" do PHP. Przecież gdybym wiedział to nie prosiłbym o pomoc. Nie sądzę abym "dużo chciał". Przecież dla takiego fachury jak Ty to chyba nie problem. Mimo wszystko dziękuję.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 6 072 Pomógł: 861 Dołączył: 10.12.2003 Skąd: Dąbrowa Górnicza ![]() |
A to <li> czy <a href> to co jest? Przecież to HTML więc dodaj sobie kolorowanie w HTML i po sprawie. A jak dodać "zł" na końcu? No pomyśl...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Skoro jestes na tyle bystry, by napisać posta na forum, to chyba powinienes by na tyle bystry by umieć zamienić taki kod:
print_r("blabla"); na taki kod: print_r("blabla zł"); Zastanawialeś się choć nad tym? Cytat Przecież dla takiego fachury jak Ty to chyba nie problem. AAA... to trzeba było od razu pisać, że chcesz mnie wynająć do roboty. Jak dla Ciebie stawka 80zł za godzinę ![]() -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
Mimo wszystko bardzo dziękuję za "życzliwość". Super, że jeszce można "trafić" tak miłych i życzliwych ludzi w necie. Pozdrawiam i życzę miłego dnia.
|
|
|
![]()
|
|
No wybacz, nie będziemy jakiemuś leniowi zamieniali kodu:
print_r("bla bla"); na print_r("bla bla zł"); Naprawdę nie widzisz tutaj czegoś nie halo? Idąc twoim tokiem myślenia móglbym napisać: Jak to miło, że w necie są ludzie "inteligentni" i "myślący" choć odrobinę. To naprawdę "napawa" optymizmem że tylu ludzi kręci się po internecie. Miło, że swoją "pracowitością" nie wymagają od innych by za nich odwalać "najtrudniejszą" na świecie robotę Ale ja tak nie napiszę ![]() -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 5.07.2025 - 15:31 |