![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 702 Pomógł: 65 Dołączył: 16.03.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Posuzkuję małego edytora na stronę do edycji tekstu (mniejszy jak fckeditor ,bez możliwości uploadu plików i emoticonek) jedynie zmiana wielkości czcionki , kolorou ,wyrównania itp. -------------------- Nie udzielam pomocy poprzez PW
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 294 Pomógł: 31 Dołączył: 2.04.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
przyłączam się ^^
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 592 Pomógł: 445 Dołączył: 12.03.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 246 Pomógł: 79 Dołączył: 25.05.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- Jeśli ten post pomógł to kliknij przycisk
![]() Nie pomagam przez PW, GG, e-mail, faks, telegram, znaki dymne, ... |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 702 Pomógł: 65 Dołączył: 16.03.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
np. ten mam na myśli : http://www.asp.net/ajax/ajaxcontroltoolkit...HTMLEditor.aspx ,ale nie można go pobrać
![]() ok mam : http://jhtmlarea.codeplex.com/releases/30759/download/89619 ![]() Ten post edytował gothye 15.06.2010, 22:59:04 -------------------- Nie udzielam pomocy poprzez PW
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 246 Pomógł: 79 Dołączył: 25.05.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Czyli mały pod względem wymiarów.
Jeśli tak to w TinyMCE możesz dowolnie ustawić wymiary. Można też w nim wybrać funkcji które mają być dostępne. Podejrzewam, że to samo tyczy się FCKeditor, chociaż nie wiem dokładnie bo nie używałem. -------------------- Jeśli ten post pomógł to kliknij przycisk
![]() Nie pomagam przez PW, GG, e-mail, faks, telegram, znaki dymne, ... |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 215 Pomógł: 19 Dołączył: 24.12.2003 Skąd: Przemyśl Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Możesz przecież wykorzystać fckeditor i w konfiguracji wybrac opcję basic, wtedy masz może z 5-10 opcji, np. pogrubianie, wyrównanie itp. Możesz również poprostu zahaszować w wersji podstawowej tylko te elementy które Ci nie są potrzebne.
Poza tym widzę że Ten Twój edytor ma mniejsze wsparcie jeśli chodzi o przeglądarki. Ten post edytował jajcarzd1 16.06.2010, 07:29:43 -------------------- My mind is glowing ...
Jeśli pomogłem push the button :) |
|
|
![]()
|
|
zdecydowałem sie ostatecznie na TinyMCE , ale napotkałem małą nie dogodność ,dodają kolejne pole textarea w formie automatycznie dołączany jest edytor , potrzebuje dla jednego pola textarea to wyłączyć ,w jakis sposób ?
znalazłem ![]()
-------------------- Nie udzielam pomocy poprzez PW
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 29.06.2025 - 23:42 |