![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 13 Pomógł: 0 Dołączył: 16.05.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!
Poszukuję skryptu, który za pierwszą wizytą użytkownika wyświetli informacje, iż wymagane jest bycie pełnoletnim (18 lat) i czy użytkownik posiada ten wiek. Jeżeli tak, przepuszcza, jeżeli nie - zwraca info, że nie może korzystać z serwisu. Chcę to dać na jednym forum opartym o skrypt phpbb3. Pozdrawiam Odświeżam temat. POMOCY! |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 203 Pomógł: 6 Dołączył: 11.09.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witaj,
Najprościej to zrobisz w ten sposób, że stworzysz ciasteczko z informacją o akceptacji takiego regulaminu. Zakładam, że umiejętność stworzenia ciasteczka nie jest Ci obca, więc z resztą powinieneś sobie sam poradzić. Pozdrawiam, Largo |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 13 Pomógł: 0 Dołączył: 16.05.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ciasteczko stworzyć jest banalnie prosto... Problem pojawia się gdy mam sprawdzić jego wartość i zezwolić/zabronić na dostęp do serwisu
![]() Dodatkowym problemem jest to, iż jest to moduł phpbb3, nie wiem co gdzie jak dać :c. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 455 Pomógł: 49 Dołączył: 12.04.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zawartość zprawdza się przez:
A na forach z modami na pewno jest coś takiego... -------------------- Pozdrawiam,
mlawnik Cytat(nospor) Jedzmy gówno.... miliony much nie może się przecież mylić |
|
|
![]()
|
|
A jak sprawdzić WARTOŚĆ, bo w ten sposób sprawdzasz tylko, czy ono istnieje."
chcę zrobić że jeżeli ciasteczko = 1 przepuść, =0 wywal |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 27 Pomógł: 0 Dołączył: 6.02.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A jak sprawdzić WARTOŚĆ, bo w ten sposób sprawdzasz tylko, czy ono istnieje." chcę zrobić że jeżeli ciasteczko = 1 przepuść, =0 wywal
Nie działa? Moim zdaniem powinno, ale mogę się mylić.. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 42 Pomógł: 1 Dołączył: 23.02.2010 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
cos takiego latwo złama...ale kto by się w to bawił, a nie łatwiej szybki javascript co by sie pokazywał napis i możliwości tak lub nie?
-------------------- dla reklamobiorcow, hull, strony
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 03:08 |