![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 71 Pomógł: 8 Dołączył: 12.06.2009 Skąd: Wielkopolska Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam forumowiczów,
napotkałem problem i w związku z tym chciałbym się Was poradzić. Oto problem: Mam formularz, dodawania danych do bazy danych, teraz chciałbym zrobić tak, że jak ktoś wypełnij formularz i kliknie w SUBMIT wyślij pojawi się przyciemnione tło z napisem trwa dodawanie, natomiast gdy doda ten napis zmieni się na dodano. Niestety coś mi nie działa tzn od razu pokazuję się dodano... Jak ja to robię:
plik functions.php
Macie może jakieś wskazówki ? Pozdrawiam Ten post edytował greg.paw.90 13.06.2010, 10:38:37 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 664 Pomógł: 169 Dołączył: 8.01.2010 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ten sleep(), który sobie dodajesz rzeczywiście opóźnia działanie skryptu tyle, że po stronie serwera, wieć klient i tak tego nie widzi. Jeżeli chcesz to zrobić po stronie klienta to musisz zaciągnąć do tego JS i funkcje settimeout bądź setinterval: http://www.elated.com/articles/javascript-...nd-setinterval/
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 71 Pomógł: 8 Dołączył: 12.06.2009 Skąd: Wielkopolska Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ohh, zapomniałem o tym DZIĘKI bardzo
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 18.07.2025 - 18:39 |