![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 12 Pomógł: 0 Dołączył: 13.06.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam mam taki mały skrypt playlista radia i teraz jak dodać żeby zamiast 1 ,2 , 3 itp byla pokazana godzina tak jak jest na http://www.miastomuzyki.pl/play.html?id=6
próbowałem dodać
i nie dalo rady i jeszcze jak zrobić żeby pokazywało się jakie piosenki benda grane o taka strukture zeby miec mi chodzi poleci: 13:00 TuNutka 12:57 Tu Nutka 12:50 Tu Nutka Za chwile: 12:49 Tu nutka na antenie: Tu Nutka juz polecialo 12:40 TNUTKA 12:36 nutka itd oto mój kod PHP
Refresh Ten post edytował DJ_CARO 13.06.2010, 13:50:04 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Cytat i nie dalo rady Podany przez Ciebie kod wyświetlą poprawnie godzinę. Czego nie daje więc rady?Cytat piosenki benda grane Korzystaj proszę choć trochę ze słownika ortograficznego...Cytat i jeszcze jak zrobić żeby pokazywało się jakie piosenki benda grane o taka strukture zeby miec mi chodzi jakieś znaki interpunkcyjne, właściwa kolejność wyrazów też by się przydała...
-------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 12 Pomógł: 0 Dołączył: 13.06.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Podany przez Ciebie kod wyświetlą poprawnie godzinę. Czego nie daje więc rady? Korzystaj proszę choć trochę ze słownika ortograficznego... jakieś znaki interpunkcyjne, właściwa kolejność wyrazów też by się przydała... ja tu nie prosiłem o krytykowanie mojego słownictwa pisałem szybko bo nie miałem czasu, umiem pisać po polsku nie muszę korzystać ze słownika nie dało rady żeby mi się wyświetlała godzina przed każdą piosenką ale nie aktualna tylko kiedy ta pisenka się zakończyła ale widzę że za trudne pytanie zadałem ![]() Pozdrawiam Ten post edytował DJ_CARO 14.06.2010, 11:23:17 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Słuchaj, pisanie na forum to też obowiązek z Twojej strony. Obowiązek pisania czytelnie. A zdanie co przytoczyłem to sorki, nie wiem co ono znaczy. Wiec jesli czytający nie wie o co pytasz, to niby jakim sposobem ma ci pomóc.
Cytat ale widzę że za trudne pytanie zadałem jasne.... patrz zdanie wyżej.ps: przenoszę na przedszkole -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
podałem linka o jaką strukturę mi mniej więcej chodzi więc nie wiem czego nie rozumiesz ale ok czekam aż ktoś pomoże Pozdrawaiam:)
|
|
|
![]()
|
|
date() przyjmuje dwa parametry. drugim jest data, z której chcesz wyciagnać czas. Musisz jedynie uzupelnic ten drugi parametr. http://pl2.php.net/manual/pl/function.date.php Tylko spojrz jakiego formatu on jest. ps: no i miło że jednak znalazłes czas by do nas zajrzec z tego angielskiego forum ![]() -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 06:21 |