![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 0 Dołączył: 17.09.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!
![]() Potrzebny mi jest skrypt który jest wg. mnie bardzo prosty. Polega on na wpisaniu w formularzu nazwy i powodu a potem kliknięciu na przycisk 'zbanuj'. Wtedy będzie wykonywane zapytanie do bazy MySQL które będzie wyszukiwać w bazie player->player z kolumny name to co wpisaliśmy w formularzu. Pobierać z tej bazy account_id które jest przypisane do każdej nazwy. Później szukać to w bazie account-> account to ID i ustawiać temu wierszowi następujące sprawy: availDt: data dzisiejsza + to co wpisaliśmy w formularzu (w takim zapisie - "2010-06-11 13:39:09") whyban: to co wpisaliśmy w formularzu w powodzie lub jeśli zaznaczymy na zawsze: status : BLOCK wyban: to co wpisaliśmy w formularzu w powodzie Przedstawię to wizualnie (formularz): Wpisz nick postaci którą chcesz zbanować: ------------------------------------------------- | | -------------------------------------------------- Powód bana: ------------------------------------------------- | | -------------------------------------------------- Wpisz na ile chcesz zbanować to konto: _ _ __ __ __ | | lat | | miesięcy | | dni | | godzin | | minut -- -- -- -- -- Ban pernamentny. __ | | __ ______ |ZBANUJ| --------- Z tego co mnie się zdaje nie jest to ciężki skrypt wiec cena około 75zł wystarczyłaby za to ![]() Jeśli jesteś zainteresowany to proszę o wysłanie SMS za numer 796315778. (proszę o kontakt SMS bo nie zawszę mogę odebrać komórkę. Jeśli będę mógł to oddzwonię). Jeśli coś niejasno wyjaśniłem to również proszę o kontakt. DODATKOWA INFORMACJA: baza pracuje w kodowaniu big5_chineese_ci, proszę o wykonanie aby można było wpisywać w nazwie polskie znaki i aby one były zamieniane na chińskie znaczki. Pozdrawiam, Maciek Temat do zamknięcia. Znalazłem osobę która się tym zajmie. Bardzo szybki czas reakcji ![]() Ten post edytował Zonni 11.06.2010, 13:43:48 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 08:06 |