![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 11.06.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam. Mam problem z tą tabelą... Zwłaszcza z kolorami... Ma to nastepujaco wygladac
Generowanie tabelki 10x10 z polami ponumerowanymi 1 -100 co któryś kolorowy za pomocą pętli parzyste zolte a nieparzyste niebieskie. Moze ktos ma jakis podobny program lub moze mi pomoc? Mam we wtorek zaliczenie i kicha bedzie. dodaje jeszcze pare pytan moze ktos cos bedzie mial prosze o pomoc. wprowadzanie rekordów do bazy samochody, id, marka, rok i kolor, wyświetlenie rekordów w tabelce potem na tej bazie - szukanie (jakis danych), przewijanie po 5 tzn, wyświetlenie 5 rekordów, po kliknięciu dalej kolejne 5, sortowanie w kolumnach 3. tworzysz 3 tabele w bazie, 1. id marka 2. id kolor 3. id rok wstawiamy 3 listy rozwijane z zawartościami każdej z tych tabel, i wybrane pozycje zapiszujemy do innej tabeli tylko po id. P.S. Wszelka wasza pomoc i dobre serce bedzie wynagrodzone jako dobry uczynek he:) bardzo prosze o pomoc |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 07:31 |