![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 182 Pomógł: 2 Dołączył: 16.11.2003 Skąd: Wrocław / Skokowa Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Witam
Chciałbym kupić program, który pomógł by mi prowadzić moja firmę, do tej pory korzystałem tylko z MS Office jednak po roku prowadzenia działalności już się trochę z Officem nie wyrabiam i przydałby mi się program co wiele rzeczy robił by automatycznie. Nie jeden użytkownik tego forum zapewne ma własną firmę dlatego chciałbym abyśmy rozwineli dyskusję o takim oprogramowaniu, która to dyskusja pomoże mi i nie tylko mi zakupić dobry program. Szukałem w internecie ale widzę, że jest to jeden wielki wyścig szczurów gdzie każdy program jest najlepszy na świecie. Funkcję, które chciałbym aby taki program posiadał: - fakturowanie, z możliwością tworzenia faktur z własną grafiką - ewidencja klientów jak i dostawców/freelancerów itd. razem z należnościami - możliwość tworzenia wycen i odpowiedzi na zapytania ofertowe - możliwość drukowania druczków do przelewów - ewidencja prowadzonych i zakończonych zleceń <- ta opcja jak wiadomo może być bardzo rozbudowana ale chciałbym aby program miał chociaż jakaś namiastkę tego - statystyki zysków / kosztów / strat firmy za dany okres Nie chciałbym też wydawać na taki program jakiś większych pieniędzy ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 144 Pomógł: 25 Dołączył: 2.02.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
http://wfirma.pl/
Nie korzystam, ale widziałem coś takiego. Nie ma wszystkich funkcji, ale może Ci się przydać. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 274 Pomógł: 35 Dołączył: 18.07.2008 Skąd: Kielce Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hmm... taki system jeden pełny chyba będzie ciężko znaleźć. Sugerowałbym pomyśleć nad systemem dedykowanym (fakt koszty trochę większe ale łatwa rozbudowa o nowe funkcje).
-------------------- "Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota,
choć nie jestem pewien co do tej pierwszej." Albert Einstein Wirtualny Rynek Predykcyjny |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 80 Pomógł: 9 Dołączył: 14.09.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
http://www.insert.com.pl/oferta/sprzedaz/s...i_programu.html
Wersji do wyboru do koloru. Można wybróbować trail 45 dni. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.06.2025 - 17:37 |