![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 66 Pomógł: 0 Dołączył: 3.03.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
mam problem z programem partnerskim , ponieważ już zupełnie nie mam pojęcia co zrobiłem nie tak więc proszę was o pomoc , załączam plik odpowiedzialny za przekierowanie oraz plik programu partnerskiego , nie zlicza oczywiście pieniędzy saldo jest cały czas 0
dziękuje za wszelkie porady Ten post edytował pomek2 10.06.2010, 19:33:22 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Nieautoryzowani Postów: 2 249 Pomógł: 305 Dołączył: 2.10.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
To może jeszcze naucz się jak zadawać pytania, bo nie wiemy czego nie zlicza! Bramek reprezentacji Polski? Ilości pierogów, które zjadasz?
@down: wiesz co? To Tobie trochę nie wyszło... Jest co najmniej kilka możliwości, mamy zgadywać? Dobra EOT, bo szkoda mi czasu na takie bezsensowne pisanie. Ten post edytował pedro84 10.06.2010, 19:25:44 -------------------- Google knows the answer...
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 66 Pomógł: 0 Dołączył: 3.03.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
To może jeszcze naucz się jak zadawać pytania, bo nie wiemy czego nie zlicza! Bramek reprezentacji Polski? Ilości pierogów, które zjadasz? witam , skoro w skrypcie znajduje się słowo wpłata i wypłata to chyba raczej jasne ze nie "pierogów" a jeśli chciałeś być fajny to trochę Ci nie wyszło |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
sprawdz wszystkie zapytania, czy dobrze wygladają, czy nie generują bledow.
wlacz wyswietlanie bledow wyprintuj sobie wszystkie zmienne. Tu masz to wszystko opisane Temat: Jak poprawnie zada pytanie Jak zastosujesz sie do podanych tam porad wróć z pytaniem, jesli nadal bedziesz je mial.
Powód edycji: [nospor]:
-------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 16.07.2025 - 19:04 |