![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 176 Pomógł: 18 Dołączył: 5.01.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Na własne potrzeby próbuję napisać skrypt pobierający informacje o moich aukcjach z Allegro. Problem tkwi w tym, że nie mogę sobie poradzić z ilością wyświetleń strony aukcji. Wydaje mi się, że powinienem skorzystać z doMyAccount2. Nie mam pomysłu jak wyświetlić wynik jak w temacie. Mam coś takiego:
Może, jak zwykle u mnie, jest to jakieś prostre rozwiązanie, a ja szukam czegoś w chmurach. Dziękuję za wyrozumiałość Pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 35 Pomógł: 0 Dołączył: 27.03.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
O ile dobrze pamietam to zostaje zwrocona tablica - uzyjesz sobie foreach i tyle.
A przy okazji var_dump nie gryzie. Cytat var_dump($itemy);
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 1 566 Pomógł: 37 Dołączył: 14.05.2003 Skąd: Kraków ![]() |
http://www.allegro.pl/webapi/documentation.php/show/id,52
W najbliższym czasie postaram się umieścić w necie klasę do obsługi Api Allegro. Pozdrawiam. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 176 Pomógł: 18 Dołączył: 5.01.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ociu - dziękuję za wskazówkę. Widać chciałem pobrać informację nie z tej metody co potrzeba.
Wielkie dzięki P.S. Jak już coś wykręcisz to daj znać, wrzuć linka do tematu, będę wdzięczny |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 320 Pomógł: 53 Dołączył: 18.09.2007 Skąd: Radom Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Może to Ci się przydać.
Blog Wrzasq Darmowy panel aukcji EDIT Linki nie działały Ten post edytował artur_dziocha 10.06.2010, 21:55:10 |
|
|
![]()
|
|
artur_dziocha zanim zadałem pytanie troszkę pogOOglałem, znam te stronki.
Dziękuję za szczere chęci ![]() WebApi jest dla mnie WIELKĄ zagatką, której od jakiegoś czasu z przerwami próbuję się nauczyć. WebApi na allegro to już jest masakra. Pozdrawiam |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 11:35 |