![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 247 Pomógł: 9 Dołączył: 12.03.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam. Postanowiłem zapytać się was, bo szukam w google już 2 dzień i nie mogę nic naleźć.
A mianowicie poszukuję takiego systemu oceniania +/- (coś jak na demotywatorach.pl). Czy to się jakoś "specjalnie nazywa", albo czy zna ktoś taki skrypt ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 45 Pomógł: 3 Dołączył: 4.02.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie wiem jak Twój angielski dlatego daje Ci Polską bibliotekę mintajax obiekt request
http://mintajax.pl/Przewodnik/Obiekt-Request/ Poczytaj inne frameworki działają podobnie |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 247 Pomógł: 9 Dołączył: 12.03.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Nie wiem jak Twój angielski dlatego daje Ci Polską bibliotekę mintajax obiekt request Mój angielski jest bardzo dobry i dzięki ![]() A nie macie jakiegoś gotowca ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 45 Pomógł: 3 Dołączył: 4.02.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
UP: znam to, ale to nie działa coś za bardzo
![]() Czy zna ktoś jakieś inne skrypty tego typu (z mysql) ![]() Strasznie mi to jest potrzebne ![]() Witam, skorzystałem ze skryptu który podał @fire_dept i staram się go troszkę przerobić. A mianowicie jak dodać taki ładujący się obrazek np load.gif i żeby wyświetlił się zamiast OCENY np przez 1s?? oto kod index.php:
. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 04:05 |