![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 Pomógł: 0 Dołączył: 4.08.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
umieszczam stronę niestety w <table> siedzę już nie wiem ile czasu i nie wiem w czym jest problem. Proszę zobaczyć stronę http://deba.pl/problem/ w Firefoxie i IE 6.0 dolny pasek w przypadku Firefoxa znajduje się w środku strony. W przypadku IE wygląda to dobrze. Nie wiem gdzie jest problem, żeby pasek był na dole strony pod całą treścią.
Serdecznie dziękuję za każdą pomoc. Pozdrawiam RaN |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 910 Pomógł: 44 Dołączył: 20.02.2008 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
masz pełno pustych komórek. Jak na mój gust to to jest przyczyną, ale mogę się mylić
i proponuje zamiast rozwiązywać ten problem to przejść na divy. Też kiedyś strony tylko na tabelach robiłem, ale jak ogarnąłem divy to stwierdziłem że są owiele lepsze i więcej rzeczy da się zrobić, no i ładniej kod wygląda |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 135 Pomógł: 158 Dołączył: 19.03.2009 Skąd: Toruń Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dolny pasek ? ale jaki pod FF jest ok nie ma paska może inna rozdzielczość .
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 Pomógł: 0 Dołączył: 4.08.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zmieniłem ten "pasek" na kolor czerwony.
Właśnie pod FF ten "pasek" jest na środku strony, a powinien być pod zielonym prostokątem. Pod IE 6 (nie wiem jak wyżej) jest normalnie, bo komórki TD się rozszerzają w pionie. Pozdrawiam RaN |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 24.08.2025 - 21:58 |