![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 3.06.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Kod z file zwracający zmienny adres pliku
Przepisałem to do curl :
Nie wyświetla żadnych błędów tylko zwraca sam adres.(bez zmiennych). Gdzie leży błąd? Jak go poprawić? Szukałem już w google i na forach czytałem dokumentacje i nadal nie widzę błędu a curl i open ssl mam zainstalowane i włączone. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 319 Pomógł: 118 Dołączył: 26.11.2003 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
nie wiem jak masz ustawione bledy, wiec profilaktycznie uzyj try catch
wyswietl sobie wynik, pozniej to co zwraca preg, kolejno -------------------- scriptun.com. Startup z poradnikami do gier ttp.zone i ttpzone.pl
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 3.06.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
kod się dalej wykonuje nie wyświetlając błędów
domyślna konfiguracja xampa z aktywowanym ssl i curl |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 279 Pomógł: 56 Dołączył: 3.06.2010 Skąd: Tarnowskie Góry Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
echo curl; ... echo preg_match; Masz takie stałe, że chcesz je wyświetlać? Daj z przodu error_reporting(E_ALL) i wyświetl zawartość zmiennej $wynik czy cokolwiek w niej jest. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
coś z curlem $wynik jest pusty i nie tworzy pliku cookies.txt.
error_reporting zwraca tylko że $img['imag'][1] jest puste ups z pośpiechu nie wstawiłem cudzysłowu do wyświetlanych stringów Już sobie z tym poradziłem lepiej było sprawdzać przez curl_errno temat do zamknięcie |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 04:28 |