![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 23 Pomógł: 0 Dołączył: 1.06.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Mam problem ![]() ![]()
Proszę o pomoc! ![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 38 Pomógł: 4 Dołączył: 30.05.2010 Skąd: Gdynia Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Obecnie masz:
Kiedy(if) nick jest pełny (!empty) to wyswietl: Niewypełniono wszystkich pól nie powinno być czasem: Kiedy nick jest pusty to wyswietl: Niewypełniono wszystkich pól Ps. ładniej wyglada: zamow.php, niż zamuw.php Ten post edytował Damiian 1.06.2010, 15:39:38 -------------------- Jeśli pomogłem, daj: Pomógł.
|
|
|
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 23 Pomógł: 0 Dołączył: 1.06.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wyst?pił bł?d: wpisane hasła nie s? takie same lub zawiera ono mniej niż 5 znaków! i tak cały czas, a są takie same ;/ Ten post edytował MatXpl 1.06.2010, 16:44:37 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 38 Pomógł: 4 Dołączył: 30.05.2010 Skąd: Gdynia Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Kiedy $hasło = $haslo2, i jest dłuższe lub równe 5 znakom to: wyswietl komunikat o złym hasle?
-------------------- Jeśli pomogłem, daj: Pomógł.
|
|
|
![]() ![]()
|
|
sory że was tak męczę
![]() Teraz wyskakuje mi Uzytkownik o nazwie " $plik " juz istnieje' A przecież
Jeżeli !plik jest ($plik) pokaż Użytkownik o nazwie " $plik" juz istnieje |
|
|
![]()
|
|
Patrz, masz:
file_exists: Plik istnieje, !file_exists: plik nie istnieje, Czyli: Jeśli plik ($plik) nie istnieje na serwerze to wyświetl komunikat: " Użytkownik o nazwie " $plik " już istnieje " -------------------- Jeśli pomogłem, daj: Pomógł.
|
|
|
![]() ![]()
|
|
Witam, i przepraszam za odkop, ale muszę jeszcze coś wiedzieć co do register.php
Jak zrobić coś takiego że jest kilka opcji i wybrać tylko można 1. Czyli np. Ile widziałeś puszek?: 3 2 4 i przy każdej odpowiedzi jest puste kółko do zaznaczenia. Te które się zaznaczy żeby wyświetlało sie w nazwa_użytkownika.txt Jak to zrobić ? Proszę o szybką odpowiedź Proszę o pomoc ![]() Teraz wam to przybliżę jak to ma wyglądać: - te punkty używane są w ankietach - testach ... Jeśli ktoś nie wie jak zrobić te punkty do zaznaczenia niech powie mi jak zrobić w rejestracji okienko w którym można wpisać liczbę od 1 do 100, oczywiście musi się to zapisywać w nick.txt |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 17:39 |