![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 27 Pomógł: 0 Dołączył: 6.02.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Myślałem nad tym problemem kilka godzin, nie mam pomysłu co mogę zrobić.
Programuję od dawna w PHP, kilka dni temu zacząłem zabawę z jQuery. Na stronie znajduje się kilka formularzy o tej samej klasie. Nie wiem jak to opisać, żeby nie wyglądało chaotycznie. Spróbuję metodą "tekstowo-graficzną". Form A - class "button" Form B - class "button" Form C - class "button" Form D - class "button" Form E - class "button" Formularze wysyłają się bez przeładowania strony. Po wysłaniu - formularz znika. Przy wysłaniu formularza A - wszystko przebiega poprawnie, następnie można wysłać formularz B, i tak dalej.. po kolei.. Jeśli jednak najpierw wykona się formularz B, C, D lub E - wykonuje się pierwszy formularz z klasą 'button' - formularz A, co trochę komplikuje sprawę. Wszystko jest wykonywane przez skrypt rozpoczynający się od:
Początek chyba wystarczy, jeśli nie - mogę pokazać cały skrypt.. Myślałem o nazwaniu buttonów w różne sposoby, ale nie wiem, jak wtedy miałoby wyglądać polecenie w jQuery obsługujące je wszystkie.. Proszę o pomoc ![]() PS. "Przeszukałem" internet, pomocy nie znalazłem ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Na co?
Reszta kodu będzie wiążąca. -------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 27 Pomógł: 0 Dołączył: 6.02.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
To pokaż resztę kodu.
![]() -------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 28.06.2025 - 09:56 |