![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Administrator serwera Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 909 Pomógł: 0 Dołączył: 12.08.2003 Skąd: /var/www/wroclaw.php Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
W ramach reaktywacji mojej pracy dla php.pl kontynuuję pisanie artykułu o SSL i Apache...
Byłbym bardzo wdzięczny za umieszczenie w tym wątku Waszych problemów jakie macie z obsługą SSL pod Apachem jak i Waszych pytań dotyczących samego SSLa... Z góry dzięki za pytania... P.S. Postaram się również tu na nie odpowiedzieć... -------------------- Powrót do przeszłości :)
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Administrator serwera Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 909 Pomógł: 0 Dołączył: 12.08.2003 Skąd: /var/www/wroclaw.php Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Czyżbyście nie mieli żadnych problemów z SSLem?
-------------------- Powrót do przeszłości :)
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 3 503 Pomógł: 28 Dołączył: 17.10.2002 Skąd: Wrocław ![]() |
Spokojnie Bakus.
Ja mam problemy: - nie wiem od czego zaczać, zeby móc używać SSL zarówno na windowsie jaki linuxie - potrzebuję czegoś "4beginners". Rozwiąznia OpenSouirce jak i komercyjne - skad biblioteki, jak kompilowac, jak konfigurowąc i jak używać. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 102 Pomógł: 0 Dołączył: 28.09.2003 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
popieram scannera, żeyb opisać wszystko od początku krok po kroku
![]() kiedyś próbowałem sobie ustawić ssl, ale nic mi z tego nie wyszło ![]() Więc czekam na Twój artkuł wierze ze mi bardzo pomoże ![]() -------------------- warsztat: w2k3 | apache 1.3.9 | php 4.3.5 | mysql 4.0.15 | mercur mail sever 4.1 | editpad lub notatnik
|
|
|
![]()
|
|
![]() Administrator serwera Grupa: Developerzy Postów: 521 Pomógł: 13 Dołączył: 2.04.2004 Skąd: 52°24' N 16°56' E Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dolaczam sie do prosby o podanie jakis zrodel i najlepiej tez do plikow pod windowsa bo wszedzie sa tylko pod linuxa(mod_ssl.so dla windy mozna znalezc tutaj) 8)
-------------------- Środowisko: Gentoo 2008.0 | Apache | PHP5 | PostgreSQL | MySQL | Postfix
Workstation: Gentoo 2008.0 | Firefox Thomas Alva Edison: "Aby coś wynaleźć wystarczy odrobina wyobraźni i sterta złomu ..." Odpowiedź na każde pytanie typu "Jak ...": "Nie da się, to nie PostgreSQL" |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 12.06.2025 - 19:34 |