![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 20 Pomógł: 2 Dołączył: 18.04.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 748 Pomógł: 388 Dołączył: 21.08.2009 Skąd: Gdynia Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
co właściwie próbujesz zrobić? header Location to ustawienie nagłówka przekierowania, mam nieodparte wrażenie, że pomyliłeś javascript z php, php działa po stronie serwera czyli w momencie przeładowania strony
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 20 Pomógł: 2 Dołączył: 18.04.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wiem na czym polega problem ale nie wiem jak go zatrzymać.
Chcę przeładować stronę aby sprawdzić czy cookie zostało ustawione |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 748 Pomógł: 388 Dołączył: 21.08.2009 Skąd: Gdynia Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Nie chciałbym mieszać kodu js z php, ponieważ widziałem, że można to zrobić łatwo przez php, wczoraj widziałem kod, niestety dziś już nie mogę go odnaleźć.
Było to coś w stylu //setcookie //header("Location: tensamskrypt?nie_pamietam_co_bylo_po_? //warunek sprawdzania czy cookie istnieje |
|
|
![]()
|
|
"The following example will first set a test cookie, then reload the page, and finally check whether cookies are enabled."
|
|
|
![]()
|
|
Własnie o to mi chodziło. Fajnie, dziękuję
![]() Przy okazji intrygowała mnie zawsze taka rzecz, czy idzie usunąć z url to co znajduje się po '?' np. podczas działania tego skryptu, aby w adresie nie były widoczne zmienne ? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 706 Pomógł: 108 Dołączył: 12.03.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ten przykład wyżej jest jakiś bez sensu. If GET['set'] jest różny od 'yes', to ustawiamy
![]() |
|
|
![]()
|
|
Ten przykład wyżej jest jakiś bez sensu. If GET['set'] jest różny od 'yes', to ustawiamy ![]() Właśnie dobrze jest, gdyby w header był pusty link to zapętliło by się (patrz problem 1 post). To jest właśnie ta abstrakcja aby nie odświeżało tego samego linku ![]() ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 12:58 |