![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 64 Pomógł: 0 Dołączył: 14.09.2006 Skąd: (War)(Saw) Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam problem ponieważ posiadam serwis, na którym po rejestracji wysyłany jest email z potwierdzeniem. Wszędzie dochodzi do głównej skrzynki jednak jak użytkownik ma Gmaila to leci do spamu regularnie.
Tak wygląda kod odpowiedzialny za wysyłanie maila:
Nie ma tak że czasami leci do spamu a czasami nie - ZAWSZE tam ląduje. Na wp, onet, tlen itp. pocztach jest gitara. Dodam, że gdy wysyłam przez thunderbirda to również dochodzi do skrzynki głównej. Sprawa dotyczy domeny grafikionline.pl. Nie mam już pomysłów... -------------------- Fajny sennik, sam zobacz sennik. Prowadzisz firmę, w której masz wielu pracowników? Harmonogram Czasu Pracy - Wejdź i przejmij kontrolę nad czasem pracy.
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 511 Pomógł: 143 Dołączył: 13.03.2010 Skąd: Jasło Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
jesteś na blacklist uceprotect.net, wypisz się stamtąd i będzie ok
-------------------- Good luck and happy PHP'ing
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 511 Pomógł: 143 Dołączył: 13.03.2010 Skąd: Jasło Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Właśnie dobrze działa
![]() -------------------- Good luck and happy PHP'ing
|
|
|
![]()
|
|
W konfiguracji źle ustawiłeś Return-Path: <www-data@jok3r.aster.net.pl>
Spróbuj wysyłać maile tak:
Masz serwer w domu ? Ten post edytował jaslanin 28.05.2010, 19:00:20 -------------------- Good luck and happy PHP'ing
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 21:36 |