![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 127 Pomógł: 0 Dołączył: 21.09.2003 Skąd: Truskaw Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Czy może mi ktoś wytłumaczyc czym właściwie jest jabber??
Spotkałem się z czymś takim jak jabber login, było podane jako zaleta-co to jest?? i czy naprawdę jest zaletą stronki?? -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 701 Pomógł: 0 Dołączył: 26.06.2002 Skąd: Londyn Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
http://www.jabberpl.org/
Cytat Jabber to protokół dla nowoczesnych komunikatorów. Jabber zrywa z typowymi dla komunikatorów ograniczeniami - nie narzuca Ci jednego programu, lecz daje możliwość wyboru dowolnego klienta. Niezależnie od tego co lubisz, masz ciągle kontakt ze swoimi znajomymi - również z tymi którzy są podłączeni do zamkniętych sieci (GG, MSN, ICQ itd).
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 566 Pomógł: 18 Dołączył: 23.08.2003 Skąd: Łomża Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat (...)
--- [Moderacja: scanner] Myślę, ze wystarczył sam link a nie wklejanie kilku kilobajtów tekstu. Cytat usunięty -------------------- *Note: No animals were killed durning the construction of this post.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 1.07.2025 - 00:55 |