![]() |
![]() ![]() |
![]() |
-mkdes- |
![]()
|
Goście ![]() |
Serdecznie zapraszam do wzięcia udziału w badaniu na temat:
WPŁYW INTERNETOWEJ AKTYWNOŚCI INFORMACYJNEJ NA KONKURENCYJNOŚĆ W WYBRANYCH RODZAJACH BIZNESU INTERNETOWEGO Wyniki badania zostaną wykorzystane do napisania pracy doktorskiej pod tym samym tytułem. Czas wypełnienia ankiety to około 15-25 minut. Aby wypełnić ankietę należy kliknąć na ten odnośnik: http://www.moje-ankiety.pl/wypelnij/kwesti...05/sec-rJuomGw4 PO WYPEŁNIENIU ANKIETY DOWIESZ SIĘ O CZYMŚ JESZCZE ![]() BĘDĘ WDZIĘCZNY ZA JAK NAJSZYBSZE WYPEŁNIENIE ANKIETY Pytania dotyczą ogólnych zagadnień związanych z internetową aktywnością informacyjną oraz konkurencyjnością i nie naruszają informacji tajnych oraz o znaczeniu strategicznym dla Państwa przedsiębiorstwa. Po opracowaniu wyników ankiety, osobom które wyrażą taką chęć, prześlemy sprawozdanie zawierające wiele wartościowych informacji, między innymi: - analiza wykorzystania usług, narzędzi i technik przekazywania i pozyskiwania informacji przez podmioty prowadzące działalność w Internecie, - jak kształtuje się pozycja konkurencyjna badanych przedsiębiorstw, - jakie instrumenty konkurowania wykorzystują przedsiębiorstwa internetowe, - jak kształtują się zasoby pod wpływem aktywności informacyjnej przedsiębiorstw. Z poważaniem, mgr inż. Marcin Krzesaj Zakład Ekonomiki Informacji Wydział Ekonomiczny Uniwersytetu Opolskiego - www.ekon.uni.opole.pl KONTAKT: martin@uni.opole.pl Współpraca technologiczna: MKDES - WWW, Pozycjonowanie, Reklama, Grafika ul. 10 Sudeckiej Dywizji Zmechanizowanej 4, 45-828 Opole, woj. opolskie tel. 77 402 38 70 , www.mkdes.opole.pl |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 4 465 Pomógł: 137 Dołączył: 26.03.2004 Skąd: Gorzów Wlkp. ![]() |
Z ciekawości - ile osób wypełniło formularze do tej pory? Pytam, bo wydaje mi się, że ankieta złożona z tylu stron ma raczej nikłe powodzenie i chciałbym to zweryfikować :-)
Pozdrawiam -------------------- To think for yourself you must question authority and
learn how to put yourself in a state of vulnerable, open-mindedness; chaotic, confused, vulnerability, to inform yourself. Think for yourself. Question authority. |
|
|
-mkdes- |
![]()
|
Goście ![]() |
Jest faktycznie nieciekawie z frekwencją.
Mamy ok. 100 ankiet, a potrzebujemy co najmniej 200szt. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 178 Pomógł: 51 Dołączył: 7.01.2009 Skąd: Gdańsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ja wziąłem już udział.
-------------------- Sklep
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 00:50 |