| -mkdes- |
|
|
Goście |
Serdecznie zapraszam do wzięcia udziału w badaniu na temat:
WPŁYW INTERNETOWEJ AKTYWNOŚCI INFORMACYJNEJ NA KONKURENCYJNOŚĆ W WYBRANYCH RODZAJACH BIZNESU INTERNETOWEGO Wyniki badania zostaną wykorzystane do napisania pracy doktorskiej pod tym samym tytułem. Czas wypełnienia ankiety to około 15-25 minut. Aby wypełnić ankietę należy kliknąć na ten odnośnik: http://www.moje-ankiety.pl/wypelnij/kwesti...05/sec-rJuomGw4 PO WYPEŁNIENIU ANKIETY DOWIESZ SIĘ O CZYMŚ JESZCZE (IMG:style_emoticons/default/exclamation.gif) ! BĘDĘ WDZIĘCZNY ZA JAK NAJSZYBSZE WYPEŁNIENIE ANKIETY Pytania dotyczą ogólnych zagadnień związanych z internetową aktywnością informacyjną oraz konkurencyjnością i nie naruszają informacji tajnych oraz o znaczeniu strategicznym dla Państwa przedsiębiorstwa. Po opracowaniu wyników ankiety, osobom które wyrażą taką chęć, prześlemy sprawozdanie zawierające wiele wartościowych informacji, między innymi: - analiza wykorzystania usług, narzędzi i technik przekazywania i pozyskiwania informacji przez podmioty prowadzące działalność w Internecie, - jak kształtuje się pozycja konkurencyjna badanych przedsiębiorstw, - jakie instrumenty konkurowania wykorzystują przedsiębiorstwa internetowe, - jak kształtują się zasoby pod wpływem aktywności informacyjnej przedsiębiorstw. Z poważaniem, mgr inż. Marcin Krzesaj Zakład Ekonomiki Informacji Wydział Ekonomiczny Uniwersytetu Opolskiego - www.ekon.uni.opole.pl KONTAKT: martin@uni.opole.pl Współpraca technologiczna: MKDES - WWW, Pozycjonowanie, Reklama, Grafika ul. 10 Sudeckiej Dywizji Zmechanizowanej 4, 45-828 Opole, woj. opolskie tel. 77 402 38 70 , www.mkdes.opole.pl |
|
|
|
mkdes Zaproszenie do wzięcia udziału w badaniu 27.05.2010, 12:16:09
Cysiaczek Z ciekawości - ile osób wypełniło formularze do te... 31.05.2010, 11:47:59
mkdes Jest faktycznie nieciekawie z frekwencją.
Mamy ok.... 31.05.2010, 17:32:01
thomson89 Ja wziąłem już udział. 31.05.2010, 17:39:11 ![]() ![]() |
|
Aktualny czas: 21.12.2025 - 01:55 |