![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 25.05.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, mam zamiar stworzyć prosty panel rejestracyjny(nazwa, haslo), który zapisze dane do pliku txt.
Wszystko bazuje na skrypcie"księga gości" -Mam zrobiony przycisk rejestracja/index.html (jak narazie działa)
-Formularz do wpisywania danych również rejestracja/register.php -Mam problem z zapisem do pliku txt. Zapisuje mi w pliku txt w formacie: Nazwa Haslo A chciałbym by zapisywało: nazwa: haslo nazwa2: haslo2 Oraz po wypełnieniu formularza wracało mi do strony index.html, a nie jak jest do rejestracja/reg.php Oto kod: rejestracja/reg.php
Ten post edytował sp3c 25.05.2010, 20:56:55 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 655 Pomógł: 556 Dołączył: 17.03.2009 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-Mam problem z zapisem do pliku txt. Zapisuje mi w pliku txt w formacie: Nazwa Haslo A chciałbym by zapisywało: nazwa: haslo nazwa2: haslo2 Strzelam! Zmień sposób zapisu na $nazwa.':'.$haslo -------------------- Zainteresowania: C#, PHP, JS, SQL, AJAX, XML, C dla AVR
Chętnie pomogę, lecz zanim napiszesz: Wujek Google , Manual PHP |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 580 Pomógł: 85 Dołączył: 25.03.2010 Skąd: Skrzyszów :) Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 25.05.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dalej mam problem z zapisem w takiej formie.Nieraz mam ciągły np. 1:12:23:3 lub dane się nakładają. Daje oryginalny kod bez żadnych zmian:
Teraz zapisuje w formie imie nazwisko
problem rozwiązany ![]()
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 15.06.2025 - 05:04 |