![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 386 Pomógł: 7 Dołączył: 22.04.2010 Skąd: Ziemia Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
Witam postanowiłem zrobić menu także dla osób które się nie zarejestrowały na mojej stronie . Wygląda to tak, że wchodząc na strone mamy tam pare opcji z menu do wyboru a gdy sie zalogujemy mamy juz pełne , funkcjonalne menu. Gdy już udało mi się napisać i wdrążyć napotkałem błąd -.- . Parse error: syntax error, unexpected T_ENCAPSED_AND_WHITESPACE, expecting T_STRING or T_VARIABLE or T_NUM_STRING in /gora.php on line 347 A oto kod [Wszystkie linki będą pozmieniane] :
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 39 Pomógł: 1 Dołączył: 23.04.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
trochę błędów jest...
spróbuj taki kod
P.S To napewno cały kod bo w błędzie pisze 347linia |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 386 Pomógł: 7 Dołączył: 22.04.2010 Skąd: Ziemia Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
Nie wiem dlaczego akurat chodzi tutaj o tą linie : $user = $_SESSION['sr'];
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 39 Pomógł: 1 Dołączył: 23.04.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Twój kod nie działa. Wyskakuje wtedy, że nie zamknąłem echa w innych częściach kodu. U siebie mam zamknięte echa.. To ma wygladac tak ze jedna tabele podmienia za 2 jak ktos juz sie zalogowal..
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 1 Dołączył: 27.05.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Algorytm
1.Sprawdzasz czy na przykład zmienna sesji $_SESSION['zalogwany'], (którą dodasz w pliku logowania w miejscu gdzie wykonywane są czynności już po zalogowaniu i dasz jej wartość = 1) ma wartość 1. 2.Jeśli nie ma wartości 1 to wyświetlasz jedną tabele. 3.Jeśli ma wartość 1 to wyświetlasz tabele dla zalogowanego użytkownika. Skrypt
jeśli chcesz by po wylogowaniu nie pokazywała się tabela dla zalogowanego użytkownika w czynnościach wykonywanych po kliknięciu wyloguj dodaj $_SESSION['zalogowany'] = 0; Mam nadzieje, że zadziała -------------------- Zapraszam na forum wielotematyczne www.zrobcos.ugu.pl.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 605 Pomógł: 96 Dołączył: 22.10.2004 Skąd: UK Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
To ja tylko upomnę ...
@TheBegin - Proszę na przyszłość o używanie BB Code, tym razem poprawiłem. @nikestylex7 - Proszę o nienadużywanie nagłówków (większej czcionki niż standardowa) w treści postów. -------------------- Najczęstsze błędy | Jak poprawnie zadać pytanie? | Serwer PHP - od czego zacząć?
SQL Injection | Hashowanie haseł | Jak działają sesje, przykłady ___ The world is yours ... |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 16:08 |