![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 42 Pomógł: 0 Dołączył: 5.08.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Potrzebuje takiego shoutbox'a jak na zdjęciu niżej proszę o pomoc.
![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 164 Pomógł: 21 Dołączył: 21.08.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Potrzebuje takiego shoutbox'a jak na zdjęciu niżej proszę o pomoc. ![]() Potrzebujesz go zrobic samemu, czy dowiedziec sie gdzie mozna taki zalozyc? Jesli to drugie, to podejrzyj zrodlo, moze bedzie wzmianka o autorze. Jesli to pierwsze to nie licz, ze ktos ci to za free napisze ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 729 Pomógł: 346 Dołączył: 4.04.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nospor zrobił całkiem przyjemnego shoutboxa http://nospor.pl/news/category/projekty/
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 164 Pomógł: 21 Dołączył: 21.08.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nospor zrobił całkiem przyjemnego shoutboxa http://nospor.pl/news/category/projekty/ Ale on potrzebuje taki jak na zdjeciu, wiec wez sie do roboty, bo chlopak czeka! ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 42 Pomógł: 0 Dołączył: 5.08.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie chcę żeby ktoś mi go zrobil za free. Tylko chciałbym się dowiedzieć jak mozna taki shoutbox załozyć. I czy gdzieś są gotowe własnie takie jak na zdjęciu.
PS. Są ludzie którzy nie są materialistami i pomagają za darmo. pozdro |
|
|
![]()
|
|
Nie chcę żeby ktoś mi go zrobil za free. Tylko chciałbym się dowiedzieć jak mozna taki shoutbox załozyć. I czy gdzieś są gotowe własnie takie jak na zdjęciu. PS. Są ludzie którzy nie są materialistami i pomagają za darmo. pozdro Skoro trudno Ci sprawdzic w kodzie, czy nie ma tam autora, to bys chociaz podal link do strony, na ktorej jest ten shoutbox, bo nikt tu po screenie nie bedzie zgadywal. PS. Ja sie pytalem o co ci chodzilo, bo tekst w stylu "POTRZEBUJE TAKIEGO SHOUTBOXA" nie jest jednoznaczny ![]() "Są ludzie którzy nie są materialistami i pomagają za darmo. pozdro" Pomoc TAK, ale nie gotowiec, a Twoje pytanie tego nie wykluczalo. |
|
|
![]()
|
|
Taki shoutbox znajduje się na stronie www.megajump.pl wzmianki o autorze nie ma
|
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
wielkie dzięki
|
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
google go zredukowały:)
|
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 09:52 |