![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 50 Pomógł: 0 Dołączył: 12.03.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Mam problem ze slotami. Właściwie to nie wiem czy właśnie z nimi. Chodzi o to, że mam takiego statycznego diva i chcę żeby był on generowany tylko dla niektórych akcji. Nie przekazuję do niego żadnych danych. Slot definiuje się w templacie, ale u mnie za każdym razem ten "slot" wygląda tak samo, więc nie ma sensu definiować go w templacie. Component slot z tego co przeczytałem służą do bardziej złożonych rzeczy. Czego zatem użyć? Najfajniej by było, zęby wpisać w view że chcę tego partiala generować dla takich akcji i tyle. Chodzi o to, żeby slot nie był definiowany w templacie, ale w layoucie lub partialu. W zależności od akcji dodajemy go lub nie. Ten post edytował SnakeEater 25.05.2010, 21:16:29 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 17 Pomógł: 4 Dołączył: 31.03.2010 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dajesz to w layoucie i działa. W ifie podajesz gdzie się ten div ma znajdować. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 222 Pomógł: 35 Dołączył: 6.02.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zawsze w layoucie możesz zrobić tak:
a w templatach wybranych akcji:
Ogólnie manual -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 19:44 |