![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 17 Pomógł: 0 Dołączył: 30.12.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam
mam taki skrypt <?php $conn = oci_connect("user", "pass", "127.0.0.1/XE"); $stmt=oci_parse($conn, "SELECT name,file FROM movie WHERE id=1"); oci_execute($stmt, OCI_DEFAULT); while(oci_fetch($stmt)) { $name=oci_result($stmt, 1); header('Content-type: video/quicktime'); header("Content-Disposition: attachment; filename=".$name.""); echo oci_result($stmt, 2)->load(); } ?> chcialbym sciagac filmik w formacie mov, ktory jest w bazie danych (typ danych blob). Skrypt cos tam pobiera, ale tylko 183 bajty, a filmik jest ok. 120 MB. Czy to jest zly skrpyt? A moze ktos ma jakis inny gotowy, dzialajacy skypt pobierajacy dane w formacie blob? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 253 Pomógł: 31 Dołączył: 30.03.2009 Skąd: Szczecin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
nie wiem o co tu chodzi, ale niektóre skrypty php wykonują się w czasie do 30 sekund, jeśli czas jest przekroczony to działanie skryptu jest przerywane.
chcąc zwiększyć czas wykonywania się skryptu na początku dodaj np set_time_limit(12000); |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 17 Pomógł: 0 Dołączył: 30.12.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Pomimo zwiększenia limitu, nadal pobiera tylko maly fragment z bazy...
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 253 Pomógł: 31 Dołączył: 30.03.2009 Skąd: Szczecin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
czy zwiększyła się wielkość pobranego pliku? ciekawy jestem. pozdrawiam.
|
|
|
![]()
|
|
Skrypt najprawdopodobniej jest bledny, bo probowalem na malych plikach (na zdjeciach - po zmianie naglowkow), ale choc rozmiar sie zgadza, to zdjecie ktore zapisuje na dysku, nie mozna wyswietlic
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 02:29 |