![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 40 Pomógł: 1 Dołączył: 23.03.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam mam taki problem. Nie znam się na php, dostałem od kolegi gotowe skrypty. Potrzebuje drobnej pomocy.
Jak odczytać e-mail, range, date dołączenia z tabeli users_database, żeby było: E-mail: Ranga: Data dołączenia: w tabeli nazywa się to: e_mail rank dateofadd Na początku jest: Witaj: <a href="index.php?p=show_user&user='.$user_session.'">'.$user_session.'</a><br> Ale nie mogę się doczytać w skrypcie skąd to się wzięło ![]() Proszę o pomoc i wyrozumiałość. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 706 Pomógł: 108 Dołączył: 12.03.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 207 Pomógł: 18 Dołączył: 12.04.2009 Skąd: Rypin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Witaj: <a href="index.php?p=show_user&user='.$user_session.'">'.$user_session.'</a><br> To pewnie wyświetla nick zalogowanego użytkownika, a system logowania oparty jest na sesji, zadeklarowana jest zmienna sesji z nickiem usera, która zostaje przypisana do zmiennej $user_session. Zmienna ta potrzebna Ci jest, żeby odczytać datę dołączenia, rangę i e-mail użytkownika zalogowanego. Ten post edytował emtiej 21.05.2010, 23:48:29 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 06:23 |