![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 999 Pomógł: 30 Dołączył: 14.01.2007 Skąd: wiesz ? Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
- PHP 5.3.2 - Apache 2.2.14 Wysyłam nagłówek zawierający ContentType i kodowanie. Jednak w celach testowych wyplułem wcześniej trochę danych i ze zdziwieniem stwierdziłem że parser mi nie stanął okoniem. Wydawało mi się że takie działanie powinno wywołać błąd z informacją o wcześniej wysłanych nagłówkach. Coś się zmieniło? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 207 Pomógł: 18 Dołączył: 12.04.2009 Skąd: Rypin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Spróbuj może z error_reporting(E_ALL); ?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 999 Pomógł: 30 Dołączył: 14.01.2007 Skąd: wiesz ? Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam to ustawione w php.ini.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 675 Pomógł: 286 Dołączył: 15.06.2009 Skąd: Wieliczka Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
nie używasz buforowania?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 605 Pomógł: 96 Dołączył: 22.10.2004 Skąd: UK Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A inne błędy Ci pokazuje? Sprawdź jeszcze display_errors w php.ini czy jest na true, może to Ci jakoś pomoże ;-)
-------------------- Najczęstsze błędy | Jak poprawnie zadać pytanie? | Serwer PHP - od czego zacząć?
SQL Injection | Hashowanie haseł | Jak działają sesje, przykłady ___ The world is yours ... |
|
|
![]()
|
|
~Pawel_W: Używam buforowania, ale kiedy wypluwam pierwszą partie danych nie jest ono jeszcze uruchomione.
~strife: Tak pokazuje mi wszystkie błędy. Mniej więcej leci to w ten sposób. echo buf-start echo buf-stop headers echo brak błędu |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 25.07.2025 - 05:05 |