![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 362 Pomógł: 27 Dołączył: 14.09.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam problem z rozciąganiem się strony http://evolucja.vipower.pl/at/moja.html
Firefox tekst po prostu wychodzi za pole nie rozciągając go Opera tekst źle rozciąga pole Czy ktoś może mi udzielić informacji w jaki sposób to przerobić by pole na treść się rozciągalo? Chcę by karabinek by caly czas przy stopce. Tak myślalem, żeby górną część karabinka nad stopką zrobić w osobnym pliku, i jakoś go wstawić w miejscu na treść. No i bylo by dobrze, gdyby nie fakt, że tekst albo wchodzi pod obrazek albo calkiem go omija(tzn nie jest obok niego tylko na górze i strona się bardziej rozciąga. -------------------- zmoderowano - waga i rozmiar
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Nieautoryzowani Postów: 2 249 Pomógł: 305 Dołączył: 2.10.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Magiczne
dla #content. PS 666-ty post ![]() Ten post edytował pedro84 20.05.2010, 11:25:31 -------------------- Google knows the answer...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 362 Pomógł: 27 Dołączył: 14.09.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Magia nie istnieje.
Chodź wlasciwie jakąś 1/10 problemu to rozwiązalo. Co teraz? -------------------- zmoderowano - waga i rozmiar
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 389 Pomógł: 69 Dołączył: 26.04.2010 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Magiczne
dla #content. PS 666-ty post ![]() ty satanisto! srry za offtop ![]() -------------------- Nie chce "Pomógł", aktualna ilość (69) w pełni mnie satysfakcjonuje :)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 135 Pomógł: 158 Dołączył: 19.03.2009 Skąd: Toruń Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Magia nie istnieje. Chodź wlasciwie jakąś 1/10 problemu to rozwiązalo. Co teraz? Potnij to na trzy części to znaczy dół do wysokości karabinka góra do tej poziomej kreski środek wytnij na wysokość 1px Jak ma ci to coś rozwinąć na całą szerokość tekstu ? http://evolucja.vipower.pl/at/images/content.gif |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 09:19 |