![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 41 Pomógł: 0 Dołączył: 6.10.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Sprzedam serwis 123upload.pl
Istnieje od 2008 roku Serwis każdy może zobaczyć sam - 123upload.pl Od strony usera: - upload plików (wielkość i ilość plików ustawiana w adminie indywidualnie dla zalogowanych, niezalogowanych i jakich tam sobie stworzysz) - zakładanie kont (nie obowiązkowe) - wyszukiwarka (wyłączana w adminie) - kasowanie plików - tworzenie folderów - kasowanie folderów - galeria zdjęć - hosting plików - hosting obrazów - odsłuchiwanie plików MP3 - gotowe linki do obrazów na fora, strony www itp Od strony administratora: - ustawianie kont userów: - wielkość wgrywanych plików - pojemność kont - ograniczenia (jakie pliki można wgrać lub jakich nie można) - czas przechowywania plików - czy wpisywać kod przy pobieraniu (kod anty spamowy) - ile sekund user ma czekać przed pobraniem - przeglądanie plików - kasowanie plików - statystyki uploadu - dodawanie nowych serwerów - masowy mailing Skrypt jeszcze nie ma tych funkcji które miał mieć ale niestety nie mogę go już prowadzić (serwisu) Serwis posiada 2 serwery plikowe + serwer strony głównej (stronę główną będzie trzeba przenieść gdzie indziej ponieważ ten serwer muszę zostawić sobie - tu mogę pomóc, wskażesz tylko serwer - do dogadania) Serwis szybko się rozwija (od reklamy na wykopie zaczęło się coś dziać konkretnego). Sama skuteczna reklama to około 200 zł miesięcznie - google adwords jest tu bardzo skuteczne! Dziennie jest około 1800 UU - ciągle rośnie z miesiąca na miesiąc - planowałem do końca roku osiągnąć 100 tyś UU dziennie... Cena jest malutka - 2 tyś. zł Jest też program do uploadu plików! (kosztował nie mało) Poczytaj o tym serwisie - jest naprawdę wart uwagi - ma dobrą historię i nie jest zbanowany w google (nie używałem złych praktyk) Więcej informacji dostarczę po kontakcie - pytaj śmiało! Pisz na gumamen@interia.eu lub GG: 5090255 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 07:24 |